Daca raspunsul este Da, atunci ai venit unde trebuie.
In acest ghid va voi arata cum sa construiti armuri si la ce folosesc.
Armurile au menirea de a te apara impotriva mobilor , playerilor rai sau a cazaturilor. Ea este formata din 4 elemente (casca, tunica, pantaloni si ghete)
Pentru a face o armura ai nevoie de 24 de bucati (pentru o armura completa) si de urmatoarele materiale.:
-Piele
-Fier
-Aur
-Diamante
Armura de piele este cea mai usor de obtinut , omorand vaci faci rost de piele.
Armura de fier este a doua cea mai buna armura (dupa cea de diamant bineinteles) si poate fi obtinuta destul de usor.
Armura de aur este foarte "proasta" calitativ, se sparge foarte repede (de-asemenea si celelalte unelte facute din aur)
Si in cele din urma:
Armura de diamant, dupa cum probabil ati ghicit , este cea mai buna armura! Ofera cea mai mare protectie si se sparge mult mai greu! Dar, din pacate este si foarte greu de obtinut.
De cand ma stiu eu am inceput intotdeauna cu armura de piele si am "upgradat-o" dupa o mica perioada de timp cu cea de fier.
Nu recomand sa va faceti armura de diamant decat, daca, aveti diamante si nu aveti ce face cu ele.Primele voastre diamante ar trebui sa fie folosite pe unelte! (Sau eventual puse in rama
)Bun, acum va voi arata recipientele (adica cum se face armura).:
-Vom incepe cu primul element al armurii.: Casca

-Al doilea si cel mai important element al armurii.: Tunica

-Al treilea element al armurii care ofera mai multa protectie decat casca si ghetele sunt, evident.: Pantaloni

-Al patrulea element al armurii si nu cel din urma care ofera o protectie la fel de mare ca si a castii sunt.: Ghetele

Felicitari! Ai reusit sa iti creezi propria armura si vei putea sa te aventurezi mai cu incredere de sine in vasta lume a minecraft-ului!
Pentru o experienta de neuitat viziteaza serverul.: games2.profgamers.ro:25565
________________________________________________________________________________________________________
(CopyRights) Acest tutorial este in totalitate scris de mine cu cuvintele mele dar inspirat de pe un blog de minecraft.