Mirror's Edge

Game reviews
Post Reply
Cl3r1C
Valued Member
Valued Member

Mirror's Edge

Post by Cl3r1C »

[center]Gameplay[/center]

[center]Povestea este plasată într-un viitor nu foarte îndepărtat, în care un regim totalitar ține toate informațiile sub control, iar cei ce încearcă să le ascundă sunt scoși în afara legii. Faith, protagonista jocului, este un Runner, o asociație ”underground” de curieri meniți să transporte astfel de informații ”ascunse” pentru a nu cădea pe mâna autorităților. Cu toate acestea, fără ajutorul lui Mercury, mentorul său care îi furnizează informații în timp real, Faith nu ar putea duce la bun sfârșit aceste misiuni. Povestea începe să capete amploare în momentul în care lui Kate, sora protagonistei, îi este înscenată crima favoritului în viitoarele alegeri electorale. În rolul lui Faith va trebui să ne cățărăm pe acoperișuri de zgârie-nori și să ne luptăm cu forțe de ordine publica înarmate pentru a o dezvinovăți pe Kate și pentru a demasca conspirația din spatele acestei înscenări.[/center]
[center]Minimum System Requirements[/center]

[center]- Windows XP SP2 or Windows Vista
- 2.0+ GHZ Single Core Processor
- 512 Mbytes of System RAM
- NVIDIA 6200+ or ATI Radeon 9600+ Video
Card
- 8 GB of Free Hard Drive Space[/center]

[center][youtube]http://www.youtube.com/watch/v/2N1TJP1cxmo[/youtube][/center]
hping -i u1 -S -p 80 dst-yomomma ;)
ssd
Fondator Pensionat
Fondator Pensionat

Re: Mirror's Edge

Post by ssd »

Genial jocul. L-am terminat si parca l-as mai juca odata. Il recomand cu cea mai mare incredere si eu!
Childhood is short ..... immaturity is forever!!
Post Reply

Return to “Reviews”