- -[SolaaR]-
- Junior

filmul Avatar (regie si scenariu James Cameron) a inregistrat incasari uriase amenintand locul 1 ocupat de filmul Titanic.
Din fericire pentru James Cameron, tot el a regizat si a scris scenariul pentru Titanic, asa ca in acest moment creatiile lui artistice ocupa locul 1 si 2 in topul filmelor cu cele mai mari incasari din istoria
cinematografiei. Vorbim de un geniu, nu?
Un asa succes nu putea trece fara un joc, asa ca a fost lansat AVATAR: THE GAME. Mai exact jocul Avatar a vazut "lumina "
inainte de film,dar aceasta este o alta poveste.
iata si un trailer a cum arata jocul:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=DLwSdOEF_0Q&feature=player_embedded[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=6RDHGSB4kbE&feature=channel[/youtube]
Din fericire pentru James Cameron, tot el a regizat si a scris scenariul pentru Titanic, asa ca in acest moment creatiile lui artistice ocupa locul 1 si 2 in topul filmelor cu cele mai mari incasari din istoria
cinematografiei. Vorbim de un geniu, nu?
Un asa succes nu putea trece fara un joc, asa ca a fost lansat AVATAR: THE GAME. Mai exact jocul Avatar a vazut "lumina "
inainte de film,dar aceasta este o alta poveste.
iata si un trailer a cum arata jocul:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=DLwSdOEF_0Q&feature=player_embedded[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=6RDHGSB4kbE&feature=channel[/youtube]
Toti pentru unu si pe ala il doare in p*** de toti!
- Cl3r1C
- Valued Member

Re: AVATAR:THE GAME
Filmul mi s-a parut ingrozitor...facut dupa un scenariu de acum 20 si ceva de ani....aaa daca nu stiati e facut dupa scenariul desenelor animate Pocahontas
jocul mi se pare o copie proasta dupa Mass Effect 2 ... pe o scara de la 1-10 eu cel putin i`as da un -1 
jocul mi se pare o copie proasta dupa Mass Effect 2 ... pe o scara de la 1-10 eu cel putin i`as da un -1 
Ai zis de la 1 la 10.
oricum, filmul, in afara de efecte speciale, nu m-a impresionat cu nimic.
jocul nici nu m-am mai chinuit sa il caut si sa il joc. Dar na, gusturile nu se discuta.
oricum, filmul, in afara de efecte speciale, nu m-a impresionat cu nimic.
jocul nici nu m-am mai chinuit sa il caut si sa il joc. Dar na, gusturile nu se discuta.
2. Respectati regulile si membrii comunitatii!
3. Nerespecatarea regulilor se poate lasa cu sanctiuni!
4. Sanctiunile multiple se finalizeaza cu ban permanent pe forum!
5. Multumesc ptr intelegere!!
6. Incercati sa scrieti cat mai corect in romana!
Have fun and good luck!!
- Cl3r1C
- Valued Member

Vali,cel mai sigur e sa`l iei si sa`l joci
Eu l`am luat,l`am jucat 5 minute si l`am sters
Acum na parerile difera...deci cel mai sigur ii sa`l iei si sa vezi tu ce si cum
Eu l`am luat,l`am jucat 5 minute si l`am sters
Acum na parerile difera...deci cel mai sigur ii sa`l iei si sa vezi tu ce si cumRe: AVATAR:THE GAME
L0stPr0ph3t wrote:Vali,cel mai sigur e sa`l iei si sa`l jociEu l`am luat,l`am jucat 5 minute si l`am sters
Acum na parerile difera...deci cel mai sigur ii sa`l iei si sa vezi tu ce si cum
Si mie mi se pare o prostie judecand din video ...

"The day Microsoft makes something that doesn't suck is probably the day they start making vacuum cleaners" -- Ernst Jan Plugge
- -[SolaaR]-
- Junior

Da...nici mi`e nu mi se pare mare lucru...dar cum toti se agita si toti zic "baa apare jocu avatar esti neebuun"etc...si toti sunt atat de "glad"ca apare jocu..am crezut ca e ceva de kapu lui..
Toti pentru unu si pe ala il doare in p*** de toti!
- Cl3r1C
- Valued Member

Pai tocmai asta era ideea...s`a facut reclama excesiv si la film si la joc...de aia au avut atatea incasari...ca multi au mers din curiozitate la film...
Jocul e o mizerie! Nu mai ies jocuri ca inainte, zici ca s-au prostit astia!
Childhood is short ..... immaturity is forever!!
Nu imi place Jocu .. filmu arata de nota 9 .. cam asa
efectele care le are filmul a costat foarte multi bani , dar jocul nu le-a reusit
-
Garnyatar
- Fondator Pensionat

jocul e praf ....filmul e bunicel dar jocul e pff... nu se mai scot jocuri ca altadata
Al3xuTzu wrote:jocul e praf ....filmul e bunicel dar jocul e pff... nu se mai scot jocuri ca altadata
Cum nu? Vezi celelalte topicuri in Gaming zone.

"The day Microsoft makes something that doesn't suck is probably the day they start making vacuum cleaners" -- Ernst Jan Plugge