NICK: THE MENTALIST
NICK ACUZAT : NOONE|TUN
DATA : 2.06.2012 ORA : 20:10
MOTIV: ADMINAT ABUZIV.
DOVADA : POZA 1 :http://www.girlshare.ro/3974170.2 POZA 2 : http://www.girlshare.ro/3974171.3 POZA 3 : http://www.girlshare.ro/3974174.6 POZA 4 : http://www.girlshare.ro/3974177.9 POZA 5 :http://www.girlshare.ro/3974179
MENTIUNI: Ma adresez in special lui Name,ca el e mai cu capul pe umeri si judeca corect.Cel putin doar de el stiu dintre admini,cu cati am apucat sa schimb o vorba.Deci,dupa cum se poate vedea in poze,s'a schimbat mapa in forest,am intrat,prima runda,am ajuns la capat si am urcat sus pe aburi si mi'a dat viata .mie unu imi aparea 39,lor le aparea 2000.cer scuze ca nu am dovada.dar trecand peste.dupa cateva secunde adminu mi'a dat slay.si bineinteles dupa cum se poate vedea NU A MENTIONAT CA NU ESTE PERMIS SA LUAM VIATA DE ACOLO. si fara nici o explicatie mi'a dat slay,apoi un player foarte matur dupa cum se poate vedea injura ca pe camp iar adminul bineinteles nu face nimic,.nici macar gag nu da.apoi eu cer explicatii de ce mi'a dat slay din moment ce ,repet,NU a mentionat nimic in legatura cu ce avem voie si ce nu, iar el imi da llama.se poate vedea in poze totul.
Da recunosc,am scapat si o vorba urata pt care imi cer scuze,nu e felul meu de a fi,dar modul in care acel om a actionat lasa mult de dorit si arata ca e un copil..
Spuneam ca ma adresez tie,Name,in special si daca este altcineva la fel ca tine il rog sa intervina,pt ca ce am prezentat aici e un exemplu clar ca unii admini sunt foarte ,foarte copii si admineaza intr'o maniera deplorabila..exemplu mai sus.Fac reclamatia pt a'ti arata cum se comporta ,cat de tari se cred pt ca au un admin,niste comenzi si trateaza unii playeri ca pe gunoaie,crezandu'se zei.Te rog sa iei masuri pentru ca dupa cum observi,nu am incalcat nici un regulament,nu am facut ceva interzis in prealabil de admin,iar apoi tot eu am suferit prin slay si llama,iar playerul care injura nu pateste nimic..Sper ca o sa se faca dreptate..pt ca de mult vad unii admini care pur si simplu se cred superiori pentru ca au acces la cateva comenzi si isi fac treaba intr'un mod deplorabil..Multumesc Name.
THE MENTALIST RECLAMATIE ADMIN!
Forum rules
[EN]
Forum Rules
1. Respect the general rules and regulations.
2. Before posting (eg. questions, for support, etc.) please use the search.
3. Use suggestive titles for new subjects otherwise they will be deleted.
Users who don't respect the rules and regulations will be sanctioned!
[RO]
Regulament Forum
1. Respectati regulamentul general de pe site.
2. Inainte de a posta (ex. intrebari, pentru suport, etc) sunteti rugati sa folositi cautarea.
3. Pentru subiecte noi va rugam sa folositi titluri sugestive altfel vor fi sterse.
Utilizatorii care nu respecta regulamentul vor fi sanctionati!
[EN]
Forum Rules
1. Respect the general rules and regulations.
2. Before posting (eg. questions, for support, etc.) please use the search.
3. Use suggestive titles for new subjects otherwise they will be deleted.
Users who don't respect the rules and regulations will be sanctioned!
[RO]
Regulament Forum
1. Respectati regulamentul general de pe site.
2. Inainte de a posta (ex. intrebari, pentru suport, etc) sunteti rugati sa folositi cautarea.
3. Pentru subiecte noi va rugam sa folositi titluri sugestive altfel vor fi sterse.
Utilizatorii care nu respecta regulamentul vor fi sanctionati!
- Name
- Fondator Pensionat

Re: THE MENTALIST RECLAMATIE ADMIN!
Salut
Sincer,
eu nu stiu nici daca este interzis sa iei viata de acolo sau nu(de obicei las free game, la alegerea jucatorilor, se inteleg ei)
am vazut pozele, tipul chiar merita gag/llama
Nu e in firea lui TUN sa faca asa ceva, e un tip foarte corect si matur DAR il rugam sa vino cu o explicatie aici daca se poate
Acceptam si in limba engleza
Mai mult, o decizie finala v-a lua deathwing din moment ce el este fondatorul
Iti multumim pentru efortul depus
Adminul TUN v-a raspunde aici si se vor lua masuri/avertizari
Sincer,
eu nu stiu nici daca este interzis sa iei viata de acolo sau nu(de obicei las free game, la alegerea jucatorilor, se inteleg ei)
am vazut pozele, tipul chiar merita gag/llama
Nu e in firea lui TUN sa faca asa ceva, e un tip foarte corect si matur DAR il rugam sa vino cu o explicatie aici daca se poate
Acceptam si in limba englezaMai mult, o decizie finala v-a lua deathwing din moment ce el este fondatorul
Iti multumim pentru efortul depus
Adminul TUN v-a raspunde aici si se vor lua masuri/avertizari"Nu-ti dorii bani, faima, putere, respect
Daca ai varsta la care nu esti in stare sa le ti piept"

-
Garnyatar
- Fondator Pensionat

Probabil am si eu ceva de zis in povestea asta.
Mentalistule, de cate ori ai jucat tu pe forest cu mine online?RASPUNS:cel putin o data/2 ori.Trebuia sa stii deci, ca admini serverului nu permit unele chestii pe anumite mape:deathrun_ice urcarea sus la tero ; deathrun_forest hp ; deathrun_dust2009 tero nu are voie sa iasa afara.. etc
Sincer, el a procedat corect in mare partem, trebuia insa sa dea gag la jucatorul respectiv, insa daca voi decideti sa fie sanctionat....
@:in general, pe fiecare server normal e sa te adresezi fondatorului, nu celorlalti owneri.
Mentalistule, de cate ori ai jucat tu pe forest cu mine online?RASPUNS:cel putin o data/2 ori.Trebuia sa stii deci, ca admini serverului nu permit unele chestii pe anumite mape:deathrun_ice urcarea sus la tero ; deathrun_forest hp ; deathrun_dust2009 tero nu are voie sa iasa afara.. etc
Sincer, el a procedat corect in mare partem, trebuia insa sa dea gag la jucatorul respectiv, insa daca voi decideti sa fie sanctionat....
@:in general, pe fiecare server normal e sa te adresezi fondatorului, nu celorlalti owneri.
- Name
- Fondator Pensionat

Pentru un gag nu poate fi sanctionat nimeni, decat avertizat 

"Nu-ti dorii bani, faima, putere, respect

Tun are si el in jur de 25, nu e copil, m-am uitat un pic in logs (acum nu apuc sa postez 3 ecrane de loguri), dar jucatorii ti-au zis la inceput de harta si ca nu e voie acolo, pe urma ai facut spectacol ca nu ai avut 2000 hp decat 39, apoi daca e sa luam cine cat a comentat si a vorbit cum nu trebuie, junky este papa de la roma pe langa tine, tie ti-a mers gura non stop facand scandal, pana si jucatorii ti-au zis sa termini odata, dar tu nu, ai continuat, de asta ai primit tu llama. Ca junky n-a primit... a scapat cateva injuraturi la adresa ta cand ai zis ca n-ai avut decat 39 hp (parerea mea ca ar fi trebuit sa primeasca el mai intai, dar cum tu ai facut scandal imediat dupa, poate a uitat Tun de el). Eu zic sa inchidem, Death daca mai vrea sa raspunda ceva poate sa faca, in rest, nu are rost sa continuam topicul.

"The day Microsoft makes something that doesn't suck is probably the day they start making vacuum cleaners" -- Ernst Jan Plugge