Reclamatie remove admin susperio

[RO] Reclamatii pe server.
[EN] Complaints on server.
Locked
SeziX
Junior Plus
Junior Plus

Reclamatie remove admin susperio

Post by SeziX »

Din cauza lui susperio de fiecare data cand fac un duel cu cineva imi da jail si dak zic ori ce fel de injuratura imi da mute din cauza lui am pierdut mult timp la inchisoare si cu mute fara sa pot sa ma apar in fata lui din cauza asta eu nu vreau sa mai aiba admin si din cate am inteles uitativa la reclamatie Gr3en91 de la Nicu sa vedeti ce zice moderatorul Sk0rpyo.
Si cu privire la politia dup sv nu e buna de nimic ala imi distruge casa si eu primesc jail si mute
DeenzHD
Silver Member
Silver Member

Re: Reclamatie remove admin susperio

Post by DeenzHD »

Sk0rpyo wrote:Teoretic, e permis tot ce a facut. Nu stiu sigur de faza cu sethome dar cat timp voi aveti protectie are tot dreptul din lume.
Daca voi va scoateti protectia sa dovediti ceva anume atunci meritati sa suportati consecintele...
Cat despre omoratul jucatorilor nu se poate chiar imediat dupa inregistrare, este un plugin... ma voi mai informa eu totusi.
Cat despre faza cu focul... are voie deoarece il foloseste sa se apere...

Prin asta am vrut sa zic ca nu e nimic imptriva regulilor sa puna foc si sa ii omoare tata timp cat ei si-au scos buretele sau erau intr-o zona care nu era protejata...

In cazul tau sa iti explic:

PvP - Player Vs Player
Este permis sa faci pvp din punct de vedere al regulilor in cazul in care:
-Te aperi de cineva care a inceput sa dea in tine.
-Aperi un obiect detinut de tine sau un prieten care este/sunt atacat(i).
-In cazut in care factiunile voastre sunt inamince.

Orice PvP Care nu se incadreaza in regulile de mai sus este considerat ilegal si factiunea MCPD (Politia) va incerca sa te aresteze. (Nu se fac arestari retroactive)
In cazul in care s-a comis o eroare si tu doar te aparai si s-a comis o greseala atunci as dori eu sa-mi cer scuze in numele lui susperio...
Daca ai fi citit regulile serverului ai fi aflat ca NU este permis sa injuri indiferent de consecinte.
Nimeni nu iti ia dreptul sa iti exprimi opinia sau sa iti justifici faptele atata timp cat o faci intr-un mod calm si care nu incalca regulile serverului.
Apasand pe F2 faci foarte rapid o poza, cu care poti sa justifici faptul ca Macarenaaaa ti-a grifat pe la casa asa ca in viitor, incearca sa faci niste poze...
E adevarat ca jucatorii nu au voie sa grifeze o casa chiar daca nu are protectie insa tu cand ai intrat pe server ai primit un burete si nu vad ce ce nu l-ai folosi. Daca l-ai vandut, atunci trebuie sa suporti consecintele. Din cate stiu eu, daca iti este grifata o casa fara protectie, grieferul este pedepsit insa tu nu esti despagubit...

Toate cele bune...
Verus Nullus, Omnis Licitus
Fraternitatem Numquam Periculare
Vicent
Banned
Banned

Post by Vicent »

pvp arena este casa aia mare de la spawn din sANDdstone doar acolo e legal pvp-ul
Image
WwW.ProfGamers.Ro
Image
ssd
Fondator Pensionat
Fondator Pensionat

Post by ssd »

Bun, sa lamuresc eu treburile. Te-am ajutat de cand ai intrat pe server cu iteme cu tp uri, numeste tu orice si eu te-am ajutat.
Azi, ai intrecut masura. Ai inceput sa te bati cu macarenaaa ca iti grief eaza casa etc, i-am dat jail. Tu ai inceput sa injuri nu stiu de ce. Imi pare rau ca nu am facut poza. Am si eu o limita, cat sa va mai suport. Cum intru pe server, tabarati toti pe mine cu cerinte si pretentii. Jail ti-am dat o singura data de cand esti pe server asa ca nu mai vorbii prosti. Oricum o sa fiu cu ochii pe tine si la prima gresala...jail. Daca nici eu nu am fost ingaduitor cu tine si nu numai, cu toti, atunci ma las de adminat.

Deenz nu am de ce sa imi cer scuze fata de acest individ, si nici tu nu ai de ce.
Daca tu vrei sa fie ca la carte, asa o sa fie. Tu pierzi. Oricum ai pierdut mult prin mizeria asta de reclamatie fata de mine.

PS Te-am scos de la jail in 5 minute, te-ai impacat cu macarena si ai intrat la el in factiune. WTF :blink: si vi si imi faci mie reclamatie. De azi in colo factiunea ta e in razboi cu a mea. Eu nu am omorat pe nimeni de cand sunt pe server, dar cu tine o sa fie altceva.....doar suntem inamici de azi in colo.
Childhood is short ..... immaturity is forever!!
Alex
Founder
Founder
CS2 - CS2
Rank - #1
CS2 Rank - CS2 Rank
Arena Points -
206
CS 1.6 - CS 1.6
Rank - #34
L4D2 - L4D2
Rank - #2
Points - 🏆 43,439
Gold - 💰 14,914

Post by Alex »

marius...nu te consuma pentru toti copii...mute, ban temporar si o sa se invete...topic inchis.
Image

Image
Locked

Return to “Reclamatii | Complaints”