Reclamatie Gr3en91
Re: Reclamatie Gr3en91
retrag
Last edited by Nicu on Wed Oct 03, 2012 4:00 pm, edited 1 time in total.
Teoretic, e permis tot ce a facut. Nu stiu sigur de faza cu sethome dar cat timp voi aveti protectie are tot dreptul din lume.
Daca voi va scoateti protectia sa dovediti ceva anume atunci meritati sa suportati consecintele...
Cat despre omoratul jucatorilor nu se poate chiar imediat dupa inregistrare, este un plugin... ma voi mai informa eu totusi.
Cat despre faza cu focul... are voie deoarece il foloseste sa se apere...
Daca voi va scoateti protectia sa dovediti ceva anume atunci meritati sa suportati consecintele...
Cat despre omoratul jucatorilor nu se poate chiar imediat dupa inregistrare, este un plugin... ma voi mai informa eu totusi.
Cat despre faza cu focul... are voie deoarece il foloseste sa se apere...
Fraternitatem Numquam Periculare
Gr3en91: Da recunosc dar am facut pace puteti intreba pe cine vreti sunt chiar si in factiunea lor
-
trolley
- Valued Member

Deci daca vedeti o casa (cladire din materiale in care un player sta,. munceste, mineaza) fara protectie nu aveti voie sa o griefati (indiferent ca a scos spongeul pt 1 sec 1 min sau 1 ora). Se va promi 2x warnuri la grief asa ca daca mai vedeti de-acum incolo o casa fara protectie lasati-o in pace.

“The best way to find out if you can trust somebody is to trust them.” ― Ernest Hemingway
R.I.P - 2 Decembrie 2009 - 19 Martie 2013 (idul vechi de mess) .. Traiasca Yahoo! Customers Care
- YoshiFan13
- Junior Member

Dar daca nu are sponge deloc?
YoshiFan13 wrote:Dar daca nu are sponge deloc?
nici daca nu are sponge... grieful e grief si e interzis...
Fraternitatem Numquam Periculare
Daca nu are sponge are voie sa ciordeasca lucrurile fara protectie.
-
Garnyatar
- Fondator Pensionat

andrei32 wrote:Daca nu are sponge are voie sa ciordeasca lucrurile fara protectie.
Nu are voie, asta inseamna grief si se pedepseste cu 2 warnuri.
-
trolley
- Valued Member

casa cu protectie distrusa de la distanta = grief
casa fara sponge distrusa = grief
----
si prin casa ma refer la constructie stabila maricica.. in care playerul are oarecum un chest/furnace si/sau un pat.. e ceva neclar?
casa fara sponge distrusa = grief
----
si prin casa ma refer la constructie stabila maricica.. in care playerul are oarecum un chest/furnace si/sau un pat.. e ceva neclar?

“The best way to find out if you can trust somebody is to trust them.” ― Ernest Hemingway
R.I.P - 2 Decembrie 2009 - 19 Martie 2013 (idul vechi de mess) .. Traiasca Yahoo! Customers Care