reclamatie Garnyatar

[RO] Reclamatii pe server.
[EN] Complaints on server.
Locked
uranium
Banned
Banned

reclamatie Garnyatar

Post by uranium »

"Bai sunteti baieti! aveti bijuterii(sunt si minori pe aici) aveti mandrie/orgoliu..avem in sange comportamentu si limbajul vulgat + bautura.. eu, ca membru al conducerii(chiar daca nu am nici o treaba aici dar fac parte din comunitatea asta la care tin) permit injuraturile..si 2 zile non-stop. daca injuram cu totii, ne simtit bine si nu are nimeni de suferit...frate...asa avem un joc placut, relaxant(dupa o zi nashpa) si cat mai liber.
Injuri cu baietii ..mai o gluma..mai o nuj ce...pac trece 2h si uite asa sa duc monotonia de peste zi + placerea de a revenii pe server printre "baieti"/prieteni..
Nuj care a fost faza aici dar ...cum am spus si mai sus..cat timp toti se simt bine in pielea lor si injura cu totii e perfect DOAR sa nu se depaseasca bariera asta..

asta am spus-o ca baiat in primu rand si dupa ca om cu responsabilitati p-aici.."

Deci dupa cum a spus owneru serverului,ce am zis eu este doar o gluma.
In al doilea rand NU SE DA BAN PT INJURATURI,EU SPUNAND DOAR "RATAT" INTRO GLUMA
Garnyatar,citeste regulamentu:X
In al treilea rand aveam numai 1 advertisment pt ban.

Cer rank down la Garnyatar sa invete regulamentul si pt omorat in casa regula nu sa postat in regulamentul serverului in primul rand,chiar daca am omorat in casa am omorat inainte sa se bage regula imaginara care nu se prea aplica(am omorat numai 1 data in casa).In rest stiu ca serverul este pvp.
Garnyatar
Fondator Pensionat
Fondator Pensionat

Re: reclamatie Garnyatar

Post by Garnyatar »

Ai fost banat pe drept , si vizavi de ce ai scris mai sus , name s-a referit la injuraturi in limita bunului simt , si nu injuraturi aduse la un membru staff, asta e grav . Tu de fiecare data il jignesti pe razvan , cu toate ca esti colegul lui de clasa el nu iti permite deci nu il injuri .
Banul ti l-am dat pentru pvp in casa si pentru ca ti-am zis ca daca mai injuri nu am de ales decat sa te banez
Unbanul este doi euro ...daca esti dispus sa platesti de astepam cu cel mai mare drag inapoi :)
furien.profgamers.ro

Image
DeenzHD
Silver Member
Silver Member

Post by DeenzHD »

Foloseste logica, doar pentru ca ceva nu este specificat ca fiind interzis in reguli, asta nu inseamna ca e permis.
Verus Nullus, Omnis Licitus
Fraternitatem Numquam Periculare
Garnyatar
Fondator Pensionat
Fondator Pensionat

Post by Garnyatar »

Banat pe forum si T/C
Nu ti se indeplineste nici o dorinta ma copil
furien.profgamers.ro

Image
Locked