Plangere Wieks1414
- CristianRo
- Junior

Plangere Wieks1414
Va rog frumos datii ban lui Wieks1414 deoarece injura playerii.Dovada:
-
Garnyatar
- Fondator Pensionat

Re: Plangere Wieks1414
Fain x-rayul, rog membrii stafului sa il baneze pe CristianRo, cat dspre cel reclamat .. vom lua masuri si asupra lui .
- StreetKiller
- Valued Member

Are coordonatele in stanga sus - coordonate ce apar odata cu instalarea x-ray-ului
Slow and steady may not always win the race, but at least it doesn't end up splattered on the walls
E xray, nu trebuia sa stergeti postul lui Nicu ... la ce a zis Nicu, se poate dezactiva partea cu iluminare.

"The day Microsoft makes something that doesn't suck is probably the day they start making vacuum cleaners" -- Ernst Jan Plugge
- StreetKiller
- Valued Member

Off: Nicu si-a sters singur postul, apare in moderator control panel
Slow and steady may not always win the race, but at least it doesn't end up splattered on the walls
da... nu vazusem cordonatele inainte sa il postez, postul meu: Nu cred ca are xray, in coltul din dreapta se vede umbra.
-
trolley
- Valued Member

Am mai patit asa si cu Low.. e sau nu Xray.. poate e dezactivat.. sau coordonatele apar doar cand e activat ?

“The best way to find out if you can trust somebody is to trust them.” ― Ernest Hemingway
R.I.P - 2 Decembrie 2009 - 19 Martie 2013 (idul vechi de mess) .. Traiasca Yahoo! Customers Care
coordinatele apar separat, restul: lumina, vederea prin pereti, cave detection se pot activa/dezactiva separat. E XRay, de alt mod la client ce pune asa coordinatele in colt... nu stiu ca ar exista.trolley wrote:Am mai patit asa si cu Low.. e sau nu Xray.. poate e dezactivat.. sau coordonatele apar doar cand e activat ?

"The day Microsoft makes something that doesn't suck is probably the day they start making vacuum cleaners" -- Ernst Jan Plugge
- CristianRo
- Junior

Ok.Recunosc ca am x-ray .
P.S:Xray-ul este dezactivat eu lam folosit mai mult pt ca are o functie de lumina pt a nu mai folosi lumanari.
In poza xray-ul nu este activ este inactiv.ma rog mi se pare ca este activa decat functia de lumina fiindca tocmai venisem de la minat.
Iar despre coordonate acestea apar permanent.La fel cu o sa fie banul meu .
P.S:Xray-ul este dezactivat eu lam folosit mai mult pt ca are o functie de lumina pt a nu mai folosi lumanari.
In poza xray-ul nu este activ este inactiv.ma rog mi se pare ca este activa decat functia de lumina fiindca tocmai venisem de la minat.
-
Garnyatar
- Fondator Pensionat

vezi ca stii?CristianRo wrote:Ok.Recunosc ca am x-ray .
Banati individul,
T/C