O mica problema
O mica problema
Buna! Am o mica problema cu mobii din sat. Am facut niste iron golemi si imi tot dispareau in fiecare zi. la mine in sat chiar daca e multa lumina tot se spawneaza monstrii, si ma omoara cand am nivel mare. Va rog sa imi spuneti cum sa acest bug!
Re: O mica problema
hai sa ne gandim oleak
abordeaza totul inteligent ca poate aia pleaka ...fa un iron deala intrun spatiu inchis si vezi dak dispare ..dak nu dispare inseamna ca aia liberi pleaka
abordeaza totul inteligent ca poate aia pleaka ...fa un iron deala intrun spatiu inchis si vezi dak dispare ..dak nu dispare inseamna ca aia liberi pleaka
am numarat pana la infinit...de doua ori
Ca iron gloem, oile, gainele porcii, vacile,oamenii de zapada etc.. Sa nu plece trebuie sa stai pe sv 24 de ore din 24. Adik sa fi mereu on.
Exemplu: ai avea o ferma de oi. Acum ai 30. Intri peste 1 ora de inactivitate. Gasesti maxim(dak esti norocos) 5 oi.
Exemplu: ai avea o ferma de oi. Acum ai 30. Intri peste 1 ora de inactivitate. Gasesti maxim(dak esti norocos) 5 oi.
188.173.228.173:25565

SA:MP RolePlay
samp.profgamers.ro:7777 (77.36.64.87:7777)

Web , tin sa mentionez ca ce zici tu nu e adevarat. Mobii (animalele) nu pleaca daca sunt inchise bine , sau daca sunt protejate bine de ... de pe serveru nostru care le omoara. Si daca au scapat din curte , nici cea mai mica sansa sa'i gasesti , deoarece tot.. exemplarele de pe sv nostru sigur l'a omorat pt fier. -.-
-
PanicZone17
- Member