mute de ieri
mute de ieri
pai, am mute de ieri...de la street dat pe degeaba(din perspectiva mea) as vrea sa mil scoateti si dak se poate sami dati si niste daune morale 

am numarat pana la infinit...de doua ori
-
Garnyatar
- Fondator Pensionat

Re: mute de ieri
In primul rand vreau sa apreciez ca ai scris extrem de corect.
In al doilea rand, ti-l scot.. intra pe server.
In al doilea rand, ti-l scot.. intra pe server.
mda iar am mute ...de ieri!!!!! mil scoateti plss si acum chiar as vrea niste daune morale:D
am numarat pana la infinit...de doua ori
- StreetKiller
- Valued Member

snoopy wrote:mda iar am mute ...de ieri!!!!! mil scoateti plss si acum chiar as vrea niste daune morale:D
Poate nu mai iesi cu mute-ul in primul rand ca uit de tine... Astepti sa ti se termine pedeapsa si nu primesti nici o dauna morala dupa ce ca imprastii gunoaie prin orasul meu , arati lipsa de respect si mai mult decat atat incerci sa ma provoci sa iti dau mute/kick/whatever.
Culmea ca ai tupeul sa ceri si daune morale , daca vrei sa nu mai primesti mute revizuiesteti comportamentul si ai sa vezi ca o sa fie mai bn pt toti.
De acum am sa continui cu warnurile poate asa te si linistesti , ca eu alte sanse nu iti mai dau ar fi trebuit sa te banez pana acum ca e a mia oara cand am probleme cu tine si m-am si saturat sa intru pe server si sa trb sa ma ocup de tine in mod special
Slow and steady may not always win the race, but at least it doesn't end up splattered on the walls