http://imageshack.us/g/715/20130404132606.png/
Atat am avut de spus.
Un owner adevarat ar face... ar drege.
Sa o luam cu inceputul, dupa cum se vede si in poze, respectivul player stia ce face, nu a dat dintr-o intamplare dupa cum relateaza.
Dupa parerea mea, UN MEMBRU ADEVARAT si-ar fi cerut scuze imediat dupa revocarea statusului si nu ar fi adus cuvinte jignitoare la adresa reclamantului, repet, UN MEMBRU ADEVARAT, care merita desigur.
Desigur, m-am gandit ca probabil casa da este extinsa pe mai mult de o protectie. De asemenea m-am gandit ca probabil vei fi grifat. Sa stii ca chiar avem de gand sa iti inapoiez membrul in acceasi zi, dar dupa ce am vazut imaginiile cu tine( cele prezentate mai sus) am zis ca pur si simplu nu meriti. Noi ne rezervam dreptul de a acorda dar de asemenea de a revoca statutul de membru oricand si sub orice motiv, indiferent ca acesta este unu plauzibil sau nu. In cazul de fata, motivul este unul cat se poate de clar si pedeapsa aplicate este cat se poate de corecta.
Pe viitor in lumile prof nu vor mai exista protectii, deci se va putea grifa. Concluzia este ca vom revoca statutul de membru la toti playerii actuali care nu merita, si care probabil se vor "destrabala" pe lumile prof.
Daca unul dintre ceilalti owneri considera ca nu am procedat corect, vom reda statutul de membru inapoi, desigur cu 2 avertizmente ( la al 3lea se revoca definitiv), insa numai daca ceilalti owneri cred ca mai merita o sansa. Din punctul meu de vedere, nu meriti membru.