Contestare ban lupascu_calin96 (& Reclamatie Trolley)

[RO] Reclamatii pe server.
[EN] Complaints on server.
Post Reply
lupascu_calin96
Junior Member
Junior Member

Contestare ban lupascu_calin96 (& Reclamatie Trolley)

Post by lupascu_calin96 »

Salut! Dupa ce s-a redeschis serverul, cand era bugul cu cuferele am facut un town pe casa, asa ca protectie. Dupa 2 saptamani ma trezesc cu casa sparta, cufarul cu diamante si iteme LUAT (CAND S-AU DEBLOCAT CUFERELE), nimeni n-a facut nimic, nici pe forum n-am postat, doar am vorbit cu unii din staff, spunand " se face".
Bun, dupa cateva zile am inceput si eus a umblu in cuferele playerilor care s-au lasat, inclusiv trolley (de care nici nu stiam ca exista). M-a prins, m-a facut cu "ou si otet", a zis ca voi primi 2 warnuri, jail, 24 ani puscarie etc.
Ieri/alaltaieri am mers la casa lui Varamiu(Mihaita) si Fratemiu (Codrut) Si am luat itemele lor(deoarece s-au lasat de server si mi-au zis sa le iau. Astazi, la ora 7:50 cand am intrat pe server, el a zis ca am furat de pe tot proful, banandu-ma 4 zile, nici nu a ascultat ce am avut de zis.

Cum cel/cei are mi-au spart si mie casa si lui fratemiu si altora si NU au fost pedepsiti, cer ca NICI eu sa Nu fiu pedepsit, daca serverul este serios si Fair-Play

Astept pareri.
Last edited by lupascu_calin96 on Sat Jun 29, 2013 7:55 pm, edited 1 time in total.
Cbla
Fondator Pensionat
Fondator Pensionat

Re: Reclamatie Trolley

Post by Cbla »

lupascu_calin96 wrote:am facut un town pe casa, asa ca protectie. Dupa 2 saptamani ma trezesc cu casa sparta
sa ne si oprim aici, daca ai avut protectie nu putea sa te sparga nimeni, decat la cine ai dat acces. Trebuia in momentul de atunci sa ne sesizezi pe forum sa vedem cine a fost, in loc sa nustiu ce pe server (reclamatiile se fac pe forum, nu pe server), acum e cam tarziu... si schimba te rog titlul "reclamatie trolley" ca n-are nici o legatura cu trolley. ms.
lupascu_calin96 wrote:M-a prins, m-a facut cu "ou si otet", a zis ca voi primi 2 warnuri, jail, 24 ani puscarie etc.
Ieri/alaltaieri am mers la casa lui Varamiu(Mihaita) si Fratemiu (Codrut) Si am luat itemele lor(deoarece s-au lasat de server si mi-au zis sa le iau. Astazi, la ora 7:50 cand am intrat pe server, el a zis ca am furat de pe tot proful, banandu-ma 4 zile, nici nu a ascultat ce am avut de zis.
Asta vine la cereri unban, nici cum o reclamatie. Si le-ai luat itemurile etc., cine crezi ca te-a reclamat pentru furt? Trebuie sa sesisezi un admin ca uite, s-au lasat de server, sau sa vina ei si sa-ti dea itemurile (acum noi de unde sa stim ce zici e adevarat sau nu) ... in fine, sa vedem ce stie si trolley.
Image
"The day Microsoft makes something that doesn't suck is probably the day they start making vacuum cleaners" -- Ernst Jan Plugge
lupascu_calin96
Junior Member
Junior Member

Orasul l-am facut cand era bugul cu cuferele. Dupa 2 saptamani cand am intrat pe server am auzit de la cineva cum ca VOI ati fi resetat orasele create atunci (townurile) si ati fi deblocat cuferele. Spargerea s-a facut DUPA resetarea townurilor si deblocarea cuferelor. Eu aveam 2 ploturi la oras si 100K in banca orasului, deci Nu avea cum sa expire orasul.
Am vorbit cu ALEX , si a zis ca se "Rezolva", a vazut ca acolo a fost un cufar, si am tot asteptat, n-am mai postat pe forum, crezand ca voi fi despagubit.

Din cuferele playerilor din care am luat, se numara Codrut(Fratemiu),Mihaita(Varamiu),Vifor( cu care am avut o conversatie,zicand ca se lasa), si TRolley( de care nu stiam nimic), si casa de langa mine, care a fost construita de cineva ce s-a lasta de server( Nu l-am vazut niciodatan si am inceput s ajoc din martie). Cuferele erau DEBLOCATE TOATE in prof
Si le-ai luat itemurile etc., cine crezi ca te-a reclamat pentru furt?
Asta e, nu m-a reclamat nimeni, dupa ce am furat, a intrat trolley pe server, ma facut in toate felurile, si a zis ca voi fi pedepsit. Dupa cateva zile am luat de la fratemiu itemele, si a 2a zi dupa aceasta, cand intru pe server, BAN de la Trolley, cu motivul ca as fi furat de la toti....
Cbla
Fondator Pensionat
Fondator Pensionat

Post by Cbla »

lupascu_calin96 wrote:Am vorbit cu ALEX , si a zis ca se "Rezolva", a vazut ca acolo a fost un cufar, si am tot asteptat, n-am mai postat pe forum, crezand ca voi fi despagubit.
ar fi trebuit sa ti se rezolve asta ... o sa rezolvam problema daca si dupa ce se rezolva cealalta problema si iei unban.
lupascu_calin96 wrote:Din cuferele playerilor din care am luat, se numara Codrut(Fratemiu),Mihaita(Varamiu),Vifor( cu care am avut o conversatie,zicand ca se lasa), si TRolley( de care nu stiam nimic), si casa de langa mine, care a fost construita de cineva ce s-a lasta de server( Nu l-am vazut niciodatan si am inceput s ajoc din martie). Cuferele erau DEBLOCATE TOATE in prof
Si le-ai luat itemurile etc., cine crezi ca te-a reclamat pentru furt?
Asta e, nu m-a reclamat nimeni, dupa ce am furat, a intrat trolley pe server, ma facut in toate felurile, si a zis ca voi fi pedepsit. Dupa cateva zile am luat de la fratemiu itemele, si a 2a zi dupa aceasta, cand intru pe server, BAN de la Trolley, cu motivul ca as fi furat de la toti....
Cineva te-a reclamat, nu cred ca trolley are timpul sa verifice in fiecare zi toata harta unde si cine ce a modificat. O sa vb cu el.
Vad ca nici pana acum nu erai in stare sa schimbi titlul, deci am schimbat eu.
Totodata adu pe cat mai multi din cei trei Codrut, Mihaita, Vifor (cine are deja cont pe forum - cu cont nou nu ne intereseaza - sau sa intre pe server si) sa confirme ca ti-au dat toate lucrurile si pe urma o sa iei unban.
Image
"The day Microsoft makes something that doesn't suck is probably the day they start making vacuum cleaners" -- Ernst Jan Plugge
lupascu_calin96
Junior Member
Junior Member

Re: Contestare ban lupascu_calin96

Pe vifor nu il cunosc, era doar un player pe server cu care ma intalneam frecvent in prof, cu Mihaita si Codrut voi vorbi sa intre pe server
trolley
Valued Member
Valued Member

Post by trolley »

Da, intalniri "frecvente" pentru furt nu? Vifor a profitat de helper cu /co inspect sa vada ce si cum si odata ce v-ati apucat de furat nu v-ati mai oprit. Tu, vifor, andrey99, antidot ati devastat lumea prof. Uite si dovezile:
http://postimg.org/gallery/46hf8dcw/67917859/
Se vede clar cand ai furat de la mine, si de la Nicu.
Level UP http://www.gametracker.com/server_info/ ... s.ro:25565
Suntem foarte aproape de locul 1 pe Romania. Invitati-va prietenii pe server si primiti 10 diamante si un set de artificii de la Trolley :D http://tinyurl.com/Mc152Romania
Image
“The best way to find out if you can trust somebody is to trust them.” ― Ernest Hemingway
R.I.P - 2 Decembrie 2009 - 19 Martie 2013 (idul vechi de mess) .. Traiasca Yahoo! Customers Care
andrei32
Junior Member
Junior Member

Post by andrei32 »

Dar de ce deenz nu pateste nimic? Si el a furat morcovi de aur. Asta e un furt si mai mare decat oase si el nu pateste nimic...
Si vezi ca in penultima poza nu dovedesti nimica... Arata doar ca tu ai luat din chestu tau 20 de seminte... Si ai pus si aceasi poza de 2 ori... Invata macar sa pui poze pe net si dupa aceea sa ma faci pe mine analfabet
DeenzHD
Silver Member
Silver Member

Post by DeenzHD »

Pentru ca eu inainte sa fur din casa ta m-am invartit in jurul ei cateva zile asteptand sa vad daca revi sa iti pui protectia sau nu. Cand am vazut ca nu revi, am considerat ca ai parasit serverul.
Verus Nullus, Omnis Licitus
Fraternitatem Numquam Periculare
Post Reply

Return to “Reclamatii | Complaints”