Asi vrea sa zic si eu cate ceva despre jucatorii dup sv asta

[RO] Reclamatii pe server.
[EN] Complaints on server.
Locked
SeziX
Junior Plus
Junior Plus

Asi vrea sa zic si eu cate ceva despre jucatorii dup sv asta

Post by SeziX »

E adevarat ca omor jucatorii dup acest sv dar am si eu ceva de zis dak eu dau in cineva si el vrea sa ne luptam si eu castig vreau sa stiu si eu un lucru dc dau vina pe mn ca nush dc ii omor bai dak vor sa dovedeasca ca sunt mai bun si esueaza dc dau vina pe mn sa ma bage alti admini la jail din cauza prostiei lor si dc nu fac in urmatorul fel dak dau in ei sa dea /home ori /spawn si sa nu intre in conflict cu mn din cauza incompetentei lor eu primest jail pe degeaba nu e vina mea ca sunt de acord cu lupta dar dc nu fac cum am spus eu am si cativa jucatori care au injurat dup ce i-am omorat dar si ei au dat in mn
http://sezix.imgur.com/ sunt si alte poze acolo cu alte poze care nu detin de aceasta chestie dar vreau ca si alea sa fie bagate in seama totusi ei dau vina pe mn degeaba si e si un admin care nu are dovada ca eu ii omor din cate stiu de la adminul susperio tre sa fie de fata ori ca victima pe care o omor sa aiba o poza cum ca eu am omorato acel admin e VincentTheFoxcat e pe riscu lor si sunt constienti ca daca mor isi pierd toate itemele dar ei tot pe altu din cauza ca ei sunt incompetenti si ei stiu ca sv e pvp.
Si totusi eu am dat in maxim 2-3 jucatori fara itm pe ei restul numai armuri de diamant poate ca cei fara armuri se arme reactioneaza mai greu dar totusi ceilalti nu se lasa asa usor si incearca sa ma invinga si cred ca joc cam de 3-4 sapt.
Last edited by SeziX on Sat Oct 06, 2012 3:14 am, edited 1 time in total.
Vicent
Banned
Banned

Re: Asi vrea sa zic si eu cate ceva despre jucatorii dup sv

Post by Vicent »

pvp ai dreptul doar in arena cemi spui tu mie pedepsiri de susperio de citeva saptamini? siingur tea-i reclamat si in poze se vede cum faci kill am venit la tine team palit cu batul si tea pus in jail zi ms ca team scos mai devreme ... deenz e de fata
Image
WwW.ProfGamers.Ro
Image
DeenzHD
Silver Member
Silver Member

Re: Asi vrea sa zic si eu cate ceva despre jucatorii dup sv

Post by DeenzHD »

Nu e chestia ca vin dupa tine sa dovedeasca ca ei sunt mai buni sau ceva dar din moment ce tu incepi sa ii ataci si eventual le furi itemele, ei vor icnerca sa se razbune sau sa isi ia itemele inapoi...

Nu toti jucatorii cunosc bine comenzile /home si /spawn fiind noi sau poate doar nu apuca sa reactioneze destul de repede.

Serverul este PVP intradevar dar totusi exista anumite limite totusi. Daca este pvp nu inseamna ca asta e singurul lucru care tu trebuie sa il faci pe server si mai ales nu jcuatorilor noi care incearca sa isi adune si ei cateva resurse sau ceva si care pleaca foarte usor cand intalnesc oamnei ca tine...

Daca te injura jucatorii e cv normal din moment ce ei stau linistiti, incearca sa isi faca si ei o casa sa traiasca etc si tu vi peste ei si ii omori in propria casa si nu le permiti sa se joace...

Cat despre faza ca dai odata si ei vin dupa tine, cam oricine reactioneaza asa odata ce ai dat in el. Daca tu mergi pe strada si vine unu si iti da o palma da asa sa simti, iti vezi de drum ca si cum nu s-ar fi intamplat nimic? E doar un exemplu.

Cat despre dovezile lui vincent, se considera suficient daca altcineva din staff poate sa confirme ceea ce a facut.

Tine minte doar ca totul are o limita.... Indiferent de regulile serverului...

EDIT:Topicul este postat in sectiunea GRESITA, era corecta sectiunea daca ii faceai un raport unui jucator, in acest caz ar fi trebuit postat la discutii generale... Deci, poate ca vei primi un warn pt ca ai postat intr-un thread gresit ( la warnuri primesti ban de pe forum pentru o saptamana) insa de asemnea este posibil sa nu primesti nici un warn. E la latitudinea ownerilor.
Verus Nullus, Omnis Licitus
Fraternitatem Numquam Periculare
Locked

Return to “Reclamatii | Complaints”