Un fel de propunere

[RO] Propuneri si Sugestii pentru serverul war3ft
[EN] Proposals and Suggestions for war3ft server
Forum rules
Cautati Voturi si Apasati Semnul +
||
\\//
Image
Post Reply
Justdapz
Junior
Junior

Un fel de propunere

Post by Justdapz »

Dupa cum stiti jucatorilor cu steam, din cauza noului update, nu li se pot face poze (amx_ss). As vrea ca aceasta informatie sa ajunga la urechile tuturor adminilor. Am primit ss chiar azi de la jimmy, i-am explicat situatia si a inteles. Pana ce vor repara astia de la valve bug-ul sau cineva sa schimbe acest plugin, comanda "amx_ss" n-ar mai trebui folosita pentru prinderea codatilor.
jimmy_bones
Junior Member
Junior Member

Re: Un fel de propunere

Post by jimmy_bones »

uite si ss`ul care l-am facut...si la mine s-a salvat, dar ramane de vazut si cu alti jucatori :thinking:

Image

P.S. - S-a salvat in Program Files(x86)/Steam/steamapps/common/Half-Life/cstrike :wave:

Image
Image

"Am ajuns o țară plină de secături, o țară minoră,"

"Cazută rușinos la examenul de capacitate în fața Europei."
k3nT
Member
Member

Post by k3nT »

nu am auzit pana acu de problema asta dar voi incerca sa vad si eu treaba asta.jim amx_blind in caz ca nu merge amx_ss sau gasesti o alta modalitate ;)
Alex
Founder
Founder
CS2 - CS2
Rank - #1
CS2 Rank - CS2 Rank
Arena Points -
206
CS 1.6 - CS 1.6
Rank - #34
L4D2 - L4D2
Rank - #2
Points - 🏆 43,439
Gold - 💰 14,914

Post by Alex »

Justdapz wrote:Dupa cum stiti jucatorilor cu steam, din cauza noului update, nu li se pot face poze (amx_ss). As vrea ca aceasta informatie sa ajunga la urechile tuturor adminilor. Am primit ss chiar azi de la jimmy, i-am explicat situatia si a inteles. Pana ce vor repara astia de la valve bug-ul sau cineva sa schimbe acest plugin, comanda "amx_ss" n-ar mai trebui folosita pentru prinderea codatilor.
LIES! merge....le gasesti unde a zis jimmy.
Image

Image
Justdapz
Junior
Junior

Post by Justdapz »

Alex wrote:
Justdapz wrote:Dupa cum stiti jucatorilor cu steam, din cauza noului update, nu li se pot face poze (amx_ss). As vrea ca aceasta informatie sa ajunga la urechile tuturor adminilor. Am primit ss chiar azi de la jimmy, i-am explicat situatia si a inteles. Pana ce vor repara astia de la valve bug-ul sau cineva sa schimbe acest plugin, comanda "amx_ss" n-ar mai trebui folosita pentru prinderea codatilor.
LIES! merge....le gasesti unde a zis jimmy.
Ai incercat macar? Dai un search pe google sa vezi cati cu steam au aceasta problema. Am gasit pe 3 forumuri si pe acele comunitati s-a decis sa nu se mai foloseasca amx_ss. Informati-va.
jimmy_bones
Junior Member
Junior Member

Post by jimmy_bones »

k3nT wrote:nu am auzit pana acu de problema asta dar voi incerca sa vad si eu treaba asta.jim amx_blind in caz ca nu merge amx_ss sau gasesti o alta modalitate ;)
amx_ss si amx_blind sunt 2 comenzi total diferite, poti sa ai cod care se dezactiveaza sau chiar primeste blind :((

ON: Din pacate Justdapz are dreptare, dar...doar partial, pentru amanunte cititi articolul de mai jos
Eliminare comenzi amx_ss, amx_slowhack, etc. prin Steam Update

Ceea ce vrea sa spuna articolul este ca se adauga o comanda noua in cfg-ul jucatorului care se numeste cl_filterstuffcmd
si care daca o setam pe 1 functioneaza ca si cum as modifica setarile la un fisier si l-as pune pe Read-Only cu exceptia ca, in jocul nostru, setarea cu Read-Only la cfg nu functiona prea bine. Deci in concluzie, se va crea iar un plugin care se adauga in server si modifica cl_filterstuffcmd pe 0 atunci cand un jucator se conecteaza la server.

Pe scurt, timpul ne va arata raspunsul :unsure:
Image

Justdapz
Junior
Junior

Post by Justdapz »

jimmy_bones wrote:
k3nT wrote:nu am auzit pana acu de problema asta dar voi incerca sa vad si eu treaba asta.jim amx_blind in caz ca nu merge amx_ss sau gasesti o alta modalitate ;)
amx_ss si amx_blind sunt 2 comenzi total diferite, poti sa ai cod care se dezactiveaza sau chiar primeste blind :((

ON: Din pacate Justdapz are dreptare, dar...doar partial, pentru amanunte cititi articolul de mai jos
Eliminare comenzi amx_ss, amx_slowhack, etc. prin Steam Update

Ceea ce vrea sa spuna articolul este ca se adauga o comanda noua in cfg-ul jucatorului care se numeste cl_filterstuffcmd
si care daca o setam pe 1 functioneaza ca si cum as modifica setarile la un fisier si l-as pune pe Read-Only cu exceptia ca, in jocul nostru, setarea cu Read-Only la cfg nu functiona prea bine. Deci in concluzie, se va crea iar un plugin care se adauga in server si modifica cl_filterstuffcmd pe 0 atunci cand un jucator se conecteaza la server.

Pe scurt, timpul ne va arata raspunsul :unsure:
Vroiam sa postez si eu cateva linkuri referitoare la update, ma gandeam ca se considera reclama.
Am vorbit si cu Chrom sa intre cu teamviewer, sa-mi faca ss iar mai apoi sa vada ca nu este nici urma de poza in pc. Pot face acest lucru cu orice staff daca este nevoie si inca nu sunteti lamuriti. Oricum, am decis sa nu mai intru pe server pana cand voi veti ajunge la o decizie, corecta sper.
@jimmy: De ce din pacate? :))
Merci pentru atentie si astept concluzia.
Alex
Founder
Founder
CS2 - CS2
Rank - #1
CS2 Rank - CS2 Rank
Arena Points -
206
CS 1.6 - CS 1.6
Rank - #34
L4D2 - L4D2
Rank - #2
Points - 🏆 43,439
Gold - 💰 14,914

Post by Alex »

Justdapz wrote:Ai incercat macar? Dai un search pe google sa vezi cati cu steam au aceasta problema. Am gasit pe 3 forumuri si pe acele comunitati s-a decis sa nu se mai foloseasca amx_ss. Informati-va.
normal ca am incercat inainte sa postez si a mers...cand vrei iti pot dovedi...
Image

Image
jimmy_bones
Junior Member
Junior Member

Post by jimmy_bones »

pentru ca, din pacate...sunt foarte multi codati si pe Steam, dar na pana la urma o sa ne concentram numai pe a face demo de-acum :cool:
Image

Justdapz
Junior
Junior

Post by Justdapz »

Au trecut 2 zile. Pot juca in continuare pe server sau nu mai activez pe el?
Cbla
Fondator Pensionat
Fondator Pensionat

Post by Cbla »

Justdapz wrote:Au trecut 2 zile. Pot juca in continuare pe server sau nu mai activez pe el?
pana la contrariu, joaca.

PS: atentie cu blind, e o rasa la care abilitatea scoate blindul automat (in cazul in care cineva a uitat).
Image
"The day Microsoft makes something that doesn't suck is probably the day they start making vacuum cleaners" -- Ernst Jan Plugge
Chrom
Silver Member
Silver Member

Post by Chrom »

am uitat sa si postez, am discutat ieri cu el despre asta....

pana la contrariu, poate juca
Post Reply

Return to “Propuneri si Sugestii | Proposals and Suggestions”