Cbla wrote:Garnyatar wrote:Am auzit (doar) ca fara 4.0 nu pot vedea videoclipuri pe youtube(doar din auzite,acum nu stiu) si ca jocurile sunt diferite, si nu sunt toate jocurile si pe 2.3 (ex: temple run, sau alte jocuri de pe ios ce s-au bagat si pe android)
prostie, eu am 2.3 (LG P920) si merge bine, este si aplicatie pentru youtube si merge bine si flash-ul din browser (adica deschizi pagina de youtube pentru desktop in browser, nu cel de mobil si atunci ruleaza prin flash unde poti selecta la calitatea clipului unde este si 720p sau 1080p, adica full hd, si merge perfect). Deocamdata problema este cu 4.0, ca nu poti instala direct o gramada de chestii (zice ca nu e compatibil, numai din pc i-l poti instala pe telefon, direct nu merge), eu inca n-am vazut un joc ce sa fie doar pentru 4.0 (si cred ca e o prostie, e vorba de linux, sub android e un kernel de linux, nu e windows ca e incompatibil de la o versiune la alta, nu cred ca ar exista asa o incompatibilitate, dar sa fi sigur cauta pe google, desi putin probabil), in schimb am vazut jocuri scrise numai pe Tegra 3, dar cica si aia se pot face sa mearga pe orice.
Bun deci am hotarat, imi voi lua xperia-ul
Lasam deschis pana ce mi-l iau.. va mai dura ceva.. astept black friday.

sau sigur ti-au trimis cel corect?
)