problema download
Forum rules
[EN]
Forum Rules
1. Respect the general rules and regulations.
2. Before posting (eg. questions, for support, etc.) please use the search.
3. Use suggestive titles for new subjects otherwise they will be deleted.
Users who don't respect the rules and regulations will be sanctioned!
[RO]
Regulament Forum
1. Respectati regulamentul general de pe site.
2. Inainte de a posta (ex. intrebari, pentru suport, etc) sunteti rugati sa folositi cautarea.
3. Pentru subiecte noi va rugam sa folositi titluri sugestive altfel vor fi sterse.
Utilizatorii care nu respecta regulamentul vor fi sanctionati!
[EN]
Forum Rules
1. Respect the general rules and regulations.
2. Before posting (eg. questions, for support, etc.) please use the search.
3. Use suggestive titles for new subjects otherwise they will be deleted.
Users who don't respect the rules and regulations will be sanctioned!
[RO]
Regulament Forum
1. Respectati regulamentul general de pe site.
2. Inainte de a posta (ex. intrebari, pentru suport, etc) sunteti rugati sa folositi cautarea.
3. Pentru subiecte noi va rugam sa folositi titluri sugestive altfel vor fi sterse.
Utilizatorii care nu respecta regulamentul vor fi sanctionati!
- Serbanutzz
- Silver Member

problema download
Buna!
deci.. o mica problema si la mine:
la unele fisiere cand vreau sa le downloadez, se descarca 100% si imi zice 0 secunde ramase si dupa 1 timp imi apare :,, Nu a reusit -Eroare de retea"
Some help:(
deci.. o mica problema si la mine:
la unele fisiere cand vreau sa le downloadez, se descarca 100% si imi zice 0 secunde ramase si dupa 1 timp imi apare :,, Nu a reusit -Eroare de retea"
Some help:(
Re: problema download
Incearca sa da-i update la Google Chrom , Moxila Firefox , sau ce folosesti tu .
Poate e de la asta . Ca mie asa acum numai ce mi-a aparut asa problema , si cand am dat download a doua oara mi-a aparut sa dau update la Google Chrom ( asta folosesc eu ) .
Poate e de la asta . Ca mie asa acum numai ce mi-a aparut asa problema , si cand am dat download a doua oara mi-a aparut sa dau update la Google Chrom ( asta folosesc eu ) .
- Serbanutzz
- Silver Member

Si mie mi se mai intampla , chiar nu stiu de ce ...Zi ce browser folosetsi
Daca internet explorel s-ar putea ca asta sa fie problema.
-
Kalashnikov
- Member

The Rock wrote:Si mie mi se mai intampla , chiar nu stiu de ce ...Zi ce browser folosetsi
Serbanutzz wrote:folosesc google si safara la ambele aceeasi problema+ mozila nu pot scoate.
Incearca cu Internet Download manager
Code: Select all
http://www.internetdownloadmanager.com/Dupa ce ai intrat in safe mode, incearca sa descarci ceva. Daca merge, s-ar putea sa fie o problema cu un virus. Astept raspunsul tau, si vedem ce e de facut in continuare.
Filme online subtitrate -> http://onlinesubtit.ro/
- Serbanutzz
- Silver Member

-
Kalashnikov
- Member

merge, http://mirror2.internetdownloadmanager.com/idman615.exe (ai aici direct download) ai incercat si cu safe mode?
- Serbanutzz
- Silver Member

asta cu "nu se poate rezolva adresa dns", ce iti scrie in poza
1. pare a fi un virus, intra in Windows/System32/drivers/etc/ si vezi fisierul cu numele "hosts" daca e mai mare de 1-2kb atunci aia e, sterge-l si o sa-ti mearga dns-ul pe urma.
2. verifica setarile de la network, daca ai un server de dns corect instalat (eventual pune 8.8.8.8 la nameserver - la primary e de ajuns, e nameserver-ul de la google).
3. daca nu stii sa rezolvi 1 sau 2, pur si simplu reinstaleaza windows-ul, merge mai repede.

"The day Microsoft makes something that doesn't suck is probably the day they start making vacuum cleaners" -- Ernst Jan Plugge
-
Kalashnikov
- Member

Cum a zis si cbla, poate e restrictionat din hosts, vezi pe siteurile antivirusilor te lasa sa intri (ex avira, nortron blabla)
App: incearca sa intri in safe mode, si de acolo sa iti instalezii un antivirus (malware bytes), daca nu te lasa, imi lasi un id in pm, iti dau eu .exe de la antivirus tu doar il instalezi si faci scan [asa am scapat eu de o problema similara cu a ta].
Reinstalarea windows-ului poate fi cea mai potrivita daca nu vrei sa te complici prea tare.
App: incearca sa intri in safe mode, si de acolo sa iti instalezii un antivirus (malware bytes), daca nu te lasa, imi lasi un id in pm, iti dau eu .exe de la antivirus tu doar il instalezi si faci scan [asa am scapat eu de o problema similara cu a ta].
Reinstalarea windows-ului poate fi cea mai potrivita daca nu vrei sa te complici prea tare.
- Serbanutzz
- Silver Member

1 l'am rezolvat avea doar 1kb
vad in safe mod
Deci dupa safe mod , tot nu merge faza cu download,dar in rest paginile de antivirus imi merg
Acuma merge pagina ,dar tot nu'l pot scoate:)internet down
vad in safe mod
Deci dupa safe mod , tot nu merge faza cu download,dar in rest paginile de antivirus imi merg
Acuma merge pagina ,dar tot nu'l pot scoate:)internet down