Supernatural (2005)
Supernatural (2005)
Supernatural este povestea lui Sam si a lui Dean Winchester, doi frati uniti de acelasi destin: ei calatoresc prin tara cu misiunea de a gasi si a ucide cele mai infricosatoare creaturi ale intunericului, de care oamenii au auzit doar din legende si superstitii. In timpul acestei lupte cu raul, Sam descopera ca are o serie de abilitati paranormale: ciudatele sale viziuni prevestesc moartea celor din jur, dar si apropierea pericolelor. Incurajati de propriul tata sa se avante in aceasta aventura pentru a gasi creatura care le-a ucis mama cu multi ani in urma, cei doi frati declanseaza o adevarata vanatoare a demonilor- vampirii, varcolacii si fantomele fiind doar cateva dintre creaturile cu care Sam si Dean se confrunta. Au aparut doar 6 sezoane pana acum..
Re: Supernatural
Am vazut sezon 1:)) maj intro zi toate de la 7 dimineata la 12 noapte continu apoi cand sa adorm:)) vedeam mostri:)) visam urat am si cazut din pat:)) dabia la 6 am adormit:)) e beton dura xp is curios cum e sezon 2
Un serial super misto . Nu l am vazut pe tot am vazut doar cateva din episoadele care le dadeau pe protv .. . Oricum e tare . Din inceput iti dai seama 

Ce cand cum le dadea pe pro tv le mai da?:>
App favoritu meu din sezon 1 e Reaaper
si mai situ ScareCrow Bugs multe :X
App favoritu meu din sezon 1 e Reaaper
si mai situ ScareCrow Bugs multe :X
Foarte misto serialul asta, il urmaream pe protv pacat ca acum nu il mai dau. Tare ma mai speriam
)
)Re: Supernatural
Eu am cazut din pat si aveam cosamuri 2 nopti la rand:))
eu nu 

ce naiba nu mie frica:)) dar asta o fost beton:D
daca sezonul 1 a fost beton uitate si la celalte.. o sa-ti placa f mult.. de exemplu mie mi-a placut la sfarsitul sezonului 5 cand a intrat lucifer cu ingerul mihail in iad.. sa se bata
-
Nigh7dance
- Junior

Mijto serial reusit:D Pacat ca primele 4 is plictisitoare
da .. de la ultimele 2 incepe actiunea , se bate cu lucifer... , si la sfarsitul sezonului 6 Castiel devine noul dumnezeu si il omoara pe rafael... si pune daca nu se inchina sam si dean ii va omora
- GenesisWinterheart
- Junior Plus

foarte misto serialu eu mam uitat pe net la tot astept sa apara sezonu nou ..
o aparut s7e16....se pare ca celor cu gura mare nu le prea plac carnea...care nu e sanatoasa
...sau poate chiar au si ei o parte...buna 
...sau poate chiar au si ei o parte...buna