Ultimul film vazut

Forumul cinefililor.
Post Reply
Alex
Founder
Founder
CS2 - CS2
Rank - #1
CS2 Rank - CS2 Rank
Arena Points -
206
CS 1.6 - CS 1.6
Rank - #34
L4D2 - L4D2
Rank - #2
Points - 🏆 43,439
Gold - 💰 14,914

Ultimul film vazut

Post by Alex »

In acest topic puteti recomanda..sau nu ultimul film vazut. Pentru ca topicul sa fie ordonat, respectati urmatorul model de postare.

Model de postare wrote:
Nume film(in engleza + anul aparitiei)
[Nota IMDB : ( rating IMDB sau link catre IMDB ) ]

Scurta descriere ( poate fi luata de pe IMDB si pusa in romana sau in engleza )
Parerea personala si nota personala pentru film.
Trailer( puneti link de pe youtube sau folositi tagul [ youtube ] )

Reguli de postare
1. Daca filmul pe care doriti sa il postati mai este postat odata, scrieti doar parerea si nota personala pentru filmul respectiv.
2. Respectati modelul de mai sus.
3. Nu postati informatii sau pareri personala despre un film daca nu l-ati vizionat.
Image

Image
Alex
Founder
Founder
CS2 - CS2
Rank - #1
CS2 Rank - CS2 Rank
Arena Points -
206
CS 1.6 - CS 1.6
Rank - #34
L4D2 - L4D2
Rank - #2
Points - 🏆 43,439
Gold - 💰 14,914

Re: Ultimul film vazut

Post by Alex »

My Sassy Girl (2008)

Nota IMDB : 6.1

Descriere(preluata de pe cinemarx.ro)
Filmul prezinta o frumoasa poveste de dragoste bazata pe coincidente si o iubire statornica. Protagonistii filmului se intalnesc aparent din greseala intr-un metrou, fiecare parand a avea o destinatie diferita, insa fetei facandui-se rau, el hotaraste sa o insoteasca la un motel pentru a-si reveni, neavand nicio intentie in plus. Cand parintii ei observa lipsa fetei, suna la politie, si in scurt timp sunt gasiti in motel, iar el trimis la inchisoare. In urma nefericitei intamplari, ei continua sa se intalneasca si astfel se infiripa intre ei o prietenie stransa. Prin caracterul ei zbucuimat fata era tot ce el nu putea sa fie. Cand in sfarsit isi dau seama ca se iubesc, isi fac un o promisiune ca se vor reantalni peste cativa ani petru a vedea daca sentimentele lor sunt aceleasi si nu confunda sentimentul de iubire cu cel de prietenie. Peste ceva vreme acestia se vor vedea iarasi, insa tot din greseala.

Parere si nota personala
Un film frumos si reusit, il recomand pentru aproape pentru toate persoanele, in special pentru cei care stiu ca ultimele generatii sunt...distruse si vor sa faca ceva in legatura cu asta .
Nota mea pentru acest film este 9.5, as fi dat 10 daca nu ar fi sarit peste un an din film asa rapid ... :) .

Trailer
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=4LkJDM4gMEg[/youtube]
Image

Image
k3nZz0r
Gold Member
Gold Member

Post by k3nZz0r »

American Pie Reunion (2012)

Nota IMDB: 7.1

Descriere: În vara anului 1999, patru adolescenţi din East Great Falls - Michigan se străduiesc să îşi piardă virginitatea înainte de a deveni subiectul bătăii de joc a colegilor de liceu mai experimentaţi şi cu o viaţă sexuală activă. A trecut multă vreme de la acele evenimente hilare, iar gaşca se reuneşte în oraşul natal pentru a participa la reuniunea de 10 ani de la absolvirea liceului, pe parcursul unui week-end băieţii şi fetele de odinioară, transformaţi în adulţi mai mult sau mai puţin responsabili, fiind martorii schimbărilor petrecute în vieţile fiecăruia. Jim Levenstein şi Michelle Flaherty sunt în continuare căsătoriţi şi au devenit părinţi, având un mariaj solid pe care îl ameninţă din când în când Nadia. Kevin Myers s-a despărţit de Victoria Lathum şi s-a însurat cu Ellie, fiind arhitect şi lucrând de acasă. Chris "Oz" Ostreicher nu mai este în relaţii apropiate cu Heather, are o nouă iubită petrecăreaţă şi amuzantă pe nume Mia, este comentator sportiv de fotbal american şi şi-a achiziţionat o casă de vis pe plaja din Malibu, având cel mai mare succes în carieră dintre toţi foştii colegi. Paul Finch încă tânjeşte după Jeanine Stifler, mama cea sexy a lui Steve Stifler, acesta din urmă nematurizându-se complet, lucrând pentru un şef care nu îl tratează cu respect şi neavând prea mult succes la femei.

Parere si nota personala: Unul dintre filmele mele favorite, poate chiar cel mai preferat :D ... de la mine are nota 10 :clap: :love:

Trailer
:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=R9Or_Sp76zU[/youtube]
deathrun.profgamers.ro

=PROFGAMERS COMMUNITY=
k0k0
Junior Plus
Junior Plus

Post by k0k0 »

Wrath of the Titans (2012)

Nota IMDB: 5.9

Descriere (preluata de pe Cinemagia): A trecut aproape un deceniu de la înfrângerea eroică a monstruosului Kraken, iar Perseu încearcă să ducă o viaţă liniştită de pescar şi să fie un tată ideal pentru fiul său Helius. Între timp o luptă pentru supremaţie se dezlănţuie între zei şi titani, după ce ultimii, conduşi de liderul lor, Kronos, se eliberează din adâncurile infernului. Când Hades şi Ares încearcă să-l detroneze pe Zeus cu ajutorul lui Kronos, Perseu nu-şi mai poate ignora adevărata chemare, aceea de a face din nou ordine în Olimp...

Parerea și nota personala: Ca admirator al filmelor istorice, pot spune ca cel mai mult m-au impresionat efectele speciale, avand in vedere ca l-am vazut 3D, insa ideea filmului nu este chiar stralucita. Nota mea cu indulgenta: 7 (mai mult pt efecte).

Trailer:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Gq8wMRtog1A[/youtube]
k0k0
Name
Fondator Pensionat
Fondator Pensionat

Post by Name »

@koko, si eu am facut acel film, nici pe mine nu m-a impresionat si da, si eu sunt mare fan al filmelor istorice, cu sabii, razboaie(Nu astea tehnologice) :)

Ca un sfat, uitati-va la john carter, mai frumos ca asta..
"Nu-ti dorii bani, faima, putere, respect
Daca ai varsta la care nu esti in stare sa le ti piept"

Image
Post Reply

Return to “Grupul Film”