snoopy wrote:stiti ce ma gandesc..de ce cheltuiti atita bani sa cumparati niste jocuri pe steam cand le pteti lua aproape gratis ma puteti lamuri?
Deci, gandeste-te asa, tu esti cineva cine face un joc foarte bun, ai lucrat la el cateva ani (inca n-ai vazut nici un ban dupa munca ta, ca nu l-ai scos inca pe piata sa-l vanzi), i-l scoti pe piata dar nu-l cumpara nimeni, ca toti i-l fura (de pe torrente si altele), jocul are un succes mare, si tu ramai cu nimic, adica ti-ai dat din viata ta ani buni sa faci un joc si nici practic ai lucrat gratis. Deci dupa asta ai mai lucra la urmatoarea versiune din joc tot gratis? Nu cred, de asta cumparam licente de joc, si le poti multumi celor ce dau bani pe jocuri, ca ai si tu ce juca, daca nu ar da nimeni, nimeni nu ar face jocuri ca nu merita.
Cum e si la comunitate, toti vor sa joace si nustiu ce, dar cand e vorba de facut ceva, de ajutat comunitatea, pa ... disparea lumea ca magarul in ceata, ca "vezi doamne de ce sa-mi misc un deget cand pot sa am totul gratis? sa vina altcineva si sa faca ca eu sa am de ce sa ma bucur si pe ce sa ma distrez". Sper ca ai inteles

PS: lumea utopistica din Star Trek unde nu exista bani si cu totii lucreaza spre binele omenirii e mai departe decat un vis