Problema Xp !

[ROU] Discutii si propuneri pentru serverul superhero.
[ENG] Discussion and motions for superhero server.
Locked
Smacky
Junior
Junior

Problema Xp !

Post by Smacky »

Salut , am si eu o mika problema :) .... Cand fak mereu lvl 33-34-35 pana in 35 ... a doua runda ma da lvl 5 ... am inceput de 5-6 ori de la lvl 5 ... cred ca fakeam 3 name de lvl 40 de cate ori am inceput ... ma puteri ajuta va rog frumos? ...

Numele meu pe Sv este Smacky ...

Multumesc :* :bow:
Alex
Founder
Founder
CS2 - CS2
Rank - #1
CS2 Rank - CS2 Rank
Arena Points -
206
CS 1.6 - CS 1.6
Rank - #34
L4D2 - L4D2
Rank - #2
Points - 🏆 43,439
Gold - 💰 14,914

Re: Problema Xp !

Post by Alex »

inca nu stim de la ce este problema, eu sunt singurul admin(inafara de administratori) de pe server, dar in ultima vreme nu prea am mai avut timp de cs, asa ca oricine poate ajuta la aceasta problema cautand locul unde apare ea...probabil e vreun erou...
Pentru ca sa nu mai pierzi xp-ul, de fiecare data cand faci un lvl, tine apasat TAB si fa o poza ( F5 sau Print ) si o postati aici
PS : De cand xp-ul se salveaza separat la cei cu steam, problema a aparut doar la cei cu non-steam .
Image

Image
Smacky
Junior
Junior

Re: Problema Xp !

Post by Smacky »

Alex poi ... acum sa fak dinou lvl ?... mie greu crede-ma am fkt de 5-6 ori lvl 30+ si ma resetat ... eo am facut postul aceste pt a-mi da lvl 40 sa vedem daka mi se mai restarteaza ...

Te rog frumos Alex contacteazama pe id asta : ba1at_dulcik pt a-mi da lvl 35 sau 40 [40 ma refer cat xp am fct de 5-6 ori de cand mam restartat] .... dami pm plz ...:

Multumesc
Locked

Return to “Discutii / Propuneri | Discussion / Motions”