Romanii au cea mai mare incredere in Dacia

din lumea auto..
Post Reply
32april
Silver Member
Silver Member

Romanii au cea mai mare incredere in Dacia

Post by 32april »

Romanii au cea mai mare incredere in Dacia, conform studiului 'Trusted Brands'

Dacia a fost desemnata cea mai de incredere marca auto din Romania in cadrul studiului "Trusted Brands" 2012, realizat de revista Reader's Digest. Castigatoare pentru al treilea an consecutiv, marca romaneasca a inregistrat o crestere constanta in acest clasament inca din anul 2010, cand a preluat conducerea in categoria "Auto". Dacia a reusit sa devanseze in 2012 marci precum Volkswagen si Mercedes.

Image

Studiul "Trusted Brands" derulat de revista Reader's Digest se afla la a saptea editie in Romania, scopul sau fiind acela de a identifica marcile pe care clientii si consumatorii le investesc cu cea mai mare incredere. Dacia si-a mentinut pentru al treilea an pozitia de lider in preferintele clientilor romani, marcand un punctaj in crestere de la 16,5% in 2010, la 21% in 2012. Diferenta fata de marcile clasate pe pozitiile II si III a fost de 6%, respectiv 8,2%.

"Acum 10 ani, aceasta performanta ni s-ar fi parut greu de conceput. Suntem mandri sa vedem cat de mult a evoluat brandul Dacia, iar acest premiu este un angajament ca ne vom tine in continuare promisiunile fata de clientii nostri. Speram sa le castigam si mai mult increderea cu ajutorul noului nostru model, Dacia Lodgy, pe care il vor putea testa in Romania in mai putin de o luna", a declarat Mihai Bordeanu, Directorul de Marketing Dacia Romania, prezent la Gala Reader's Digest.

Studiul "Trusted Brands" a fost realizat prin corespondenta in perioada septembrie - octombrie 2011, la nivel european. El cuprinde douazeci de categorii comune celor cincisprezece tari europene (precum categoria "Auto", la care a concurat Dacia), dar si categorii locale. Intrebarile chestionarelor transmise abonatilor au permis raspunsuri spontane, pe baza a cinci criterii: "Calitate", "Valoare excelenta", "Imagine puternica", "Intelegerea nevoilor clientilor" si "Responsabilitate sociala".

Pentru mai multe detalii vizitati: http://www.4tuning.ro/alte-stiri-auto/
Steam : profgamers32
iv@n E229
Fondator Pensionat
Fondator Pensionat

Re: Romanii au cea mai mare incredere in Dacia

Post by iv@n E229 »

eu nu am incredere in masinile romanesti
Name
Fondator Pensionat
Fondator Pensionat

Post by Name »

De ce?
"Nu-ti dorii bani, faima, putere, respect
Daca ai varsta la care nu esti in stare sa le ti piept"

Image
32april
Silver Member
Silver Member

Post by 32april »

eu am ,pt ca sunt facute in uzine , la standarde ue , sunt facute de oameni cu studii si ce se pricep la fel ca in orice alta tara , toti strainii apreciaza masinile noastre doar noi nu le apreciem si mereu alegem ce fac altii.Eu am incredere in masinile romanesti mai ales acum cu noul model lobby.
Name
Fondator Pensionat
Fondator Pensionat

Post by Name »

a grav. lodgy deja imi provoasa scarba =))
place loganu 1.6 16v, in rest, nimic

Image
32april
Silver Member
Silver Member

Post by 32april »

gusturile nu se discuta , oricum nu mi-as dorio dar sa o vad pe strazile din ro si sa stiu ca e marca ro e ok
k0k0
Junior Plus
Junior Plus

Post by k0k0 »

Din punctul meu de vedere, la design, lodgy este net inferioara celorlalte modele dacia, insa depinde cat de performanta este. Dar ce parere aveti despre Duster?
k0k0
Name
Fondator Pensionat
Fondator Pensionat

Post by Name »

Imi place dusteru la nebunie :) daca aveau motoru de la WV pe el, adica 2.0tdi 140/170cp era absolut genial!
Dar, date fiind optiunile, bineinteles, as merge pe cel benzina 1.6l 16v

Image
k0k0
Junior Plus
Junior Plus

Post by k0k0 »

Eu nu inteleg dc nu au acoperit cu bara din spate o parte din teava de esapament impreuna cu toba, se vad fff nasol, am vazut asta la mai multe...
k0k0
ssd
Fondator Pensionat
Fondator Pensionat

Post by ssd »

Mi se par prea scumpe noile modele de la Dacia. Daca tot as avea banii respectivi sa-mi iau o masina, nu m-as infige in Dacia cu toate ca si eu am un Logan 1.4 benzina (credit 5 ani, avans 0, asta mi-am permis la momentul respectiv). Ca design nu sunt deloc urate dar mi se pare mie ca sunt facute pentru tarile din W Europei unde si-ar permite usor o masina Dacia.
Childhood is short ..... immaturity is forever!!
Name
Fondator Pensionat
Fondator Pensionat

Post by Name »

designul ca designul dar la motorizari, decat 1.6l 16v e rentabil la dacia/renault.
Imi place la renault ce a scos acum 1.4l T 130cp, dar mai au pana sa ajung la picioarele WV-ului ( golf 4 gt, 1.4l 16v turbo+compresor mecanic 170cp)

Image
k0k0
Junior Plus
Junior Plus

Post by k0k0 »

Cunosc un caz, motor Logan 1,4 benzina, a avut probleme la transmisie de cand l-a cumparat,iar cei de la service i-au spus ca tot lotul respectiv a avut problema asta si au remediat-o.
Avand in vedere ca un Logan nou (fara imbunatatiri) il poti cumpara cu 5 000 euro mi se pare ok. Germanii il cumpara cu 2 salarii :)) si cred ca sunt multumiti. Insa de comportamentul masinii in timp, asta pot spune doar cei care au o asemenea masina. Raport calitate -pret, mi se pare super ok. Insa de ar fi sa aleg intre un Logan si un VW golf 4, a doua varianta ar fi castigatoare :D
k0k0
Cbla
Fondator Pensionat
Fondator Pensionat

Post by Cbla »

Da, logal 1.4 ... 4 prieteni (fiecare era pe la 100kg + ceva bagaje) s-au suit intr-una si au incercat sa iasa din Cluj pe feleacu. Cum au reusit? In a 2a si cu pedala pe podea.
Image
"The day Microsoft makes something that doesn't suck is probably the day they start making vacuum cleaners" -- Ernst Jan Plugge
Name
Fondator Pensionat
Fondator Pensionat

Post by Name »

motoare de drujba cele in 8valve :) sau diesel in 4 pistoane.. 6 pistoane diesel se merita, doar

Image
Post Reply

Return to “Discutii/Pareri/Controverse”