SE MAI UITA CINEVA SI AICI?
SE MAI UITA CINEVA SI AICI?
nu am avut nume rezervat nici prin cap sa imi treaca ca cineva imi va da rr la xp aveam pe warden lvl 10 la undead aveam 7 la la cript 10 nightefl 10 human 10 orc 10.acu mi am facut blood de lvl 7 dar e greu fara xp.as dori daca se poate sa primesc inapoi xp-ul la rase printr-un mic efort asa cum fac si eu in a post codati totusi hai sa fim oameni ca xp-ul pierdut a fost muncit din greu.as fi tare mandru de voi daca mi se va da inapoi ce am pierdut.va multumesc o zi buna ! La multi ani tuturor romanilor
Last edited by k3nT on Mon Dec 03, 2012 2:00 pm, edited 1 time in total.
- Floryn
- Gold Member

Re: Reset xp un destept
eu is pro te vad pe server mereu vedem ce zic si restu adminii
Re: Reset xp un destept
floryn iti multumesc.deci bine ca astia care joaca codatat primesc a 2 sansa eu nu am fost prins cu cod mi am vazut de treaba mea pe sv si imi intoarceti spatele toti exclus floryn baiat de nota 10 bv lui.cum ziceam codatii primesc a 2 sansa si eu un amarat de xp si sunt multi dintre voi care au primit a 2 sansa dar uitati de unde plecati ! astept sa se rezolve cazul cat mai repede posibil
Re: SE MAI UITA CINEVA SI AICI?
am observat un lucru si ceva e putred.mai am un nick cu care joc pe acest sv si am incercat sa dau rr la xp si nu merge deci tot cu lvl am ramas cineva din conducere mia dat rr la xp pe nick-ul k3nT va rog sa se ia odata masurile cuvenite si sa primesc inapoi lvl-ul pentru ca unul din voi mia dat rr.daca vreti fac un demo si va demonstrez ca nu merge sa dau rr la xp.fratilor nu va convine de mine spuneti-mi sa ies de pe acest sv si gata ca vad ca nimeni nu ia masuri in ceea ce priveste lvl-ul meu.a fost muncit ma lvl-ul ala
k3nT wrote:am observat un lucru si ceva e putred.mai am un nick cu care joc pe acest sv si am incercat sa dau rr la xp si nu merge deci tot cu lvl am ramas cineva din conducere mia dat rr la xp pe nick-ul k3nT va rog sa se ia odata masurile cuvenite si sa primesc inapoi lvl-ul pentru ca unul din voi mia dat rr.daca vreti fac un demo si va demonstrez ca nu merge sa dau rr la xp.fratilor nu va convine de mine spuneti-mi sa ies de pe acest sv si gata ca vad ca nimeni nu ia masuri in ceea ce priveste lvl-ul meu.a fost muncit ma lvl-ul ala
Incorect, dupa incidentul tau, am suspendat dretul la jucatori sa-si reseteze XP-ul, fix pentru acest motiv. Acum ceea ce priveste postul asta ... sa fim seriosi, de ce vrei sa-ti resetezi XP-ul? pana acum te plangeai ca nu mai ai nici un punct la XP ... deci zi pe fata ca ai vrut sa resetezi la alt jucator pentru ... nu conteaza ce motiv. Dar daca tot sustii ca e nick-ul tau, spune si verificam dupa ip / data de logare etc si daca se confirma si mai vrei sa-l resetezi, ti-l reseteaza cineva.
Iar pentru XP-ul pierdut: 1. e vina ta ca nu ti-ai rezervat numele. Scrie frumos si pe forum, si pe server sa-ti rezervezi numele pentru a evita astfel de situatii neplacute (adminii pur si simplu nu pot fi 24/7 pe server sa se uite dupa fiecare, ne pare rau, dar asta e realitatea, de acea sunteti rugati sa sacrificati 2 minute pentru a va rezerva nick-ul). 2. fara nici o dovada, cel putin eu, nu ti-as da alt XP, dar e decizia administratiei daca vrea sa-ti dea XP.
Ca sa evitam situatiile neplacute in viitor, daca inca nu ti-ai rezervat numele, acum e momentul potrivit.

"The day Microsoft makes something that doesn't suck is probably the day they start making vacuum cleaners" -- Ernst Jan Plugge
alexXx e celalat nick poti verifica am vrut sa dau rr la xp pt ca ma apuc sa fac pe k3nT de asta stai lin ca eu nu dau rr xp la altii ma gandesc ca au muncit.imi cer scuze ca v-am acuzat.k3nT e rezervat si eu ar fi trebuie sa fac printscreen la xp da dar nu merge se vede negru complet cand dau in paint.cbla sa fim realisti inainte de a se da rr la top15 ai vazut cine era pe 1?tu crezi ca eu am jucat numai cu o rasa?sper totusi sa imi primesc xp-ul inapoi asa un cadou de sfantul nicolae si pentru munca mea depusa in acele demo-uri cu codati.Cu respect !
- Floryn
- Gold Member

Cbla wrote:k3nT wrote:am observat un lucru si ceva e putred.mai am un nick cu care joc pe acest sv si am incercat sa dau rr la xp si nu merge deci tot cu lvl am ramas cineva din conducere mia dat rr la xp pe nick-ul k3nT va rog sa se ia odata masurile cuvenite si sa primesc inapoi lvl-ul pentru ca unul din voi mia dat rr.daca vreti fac un demo si va demonstrez ca nu merge sa dau rr la xp.fratilor nu va convine de mine spuneti-mi sa ies de pe acest sv si gata ca vad ca nimeni nu ia masuri in ceea ce priveste lvl-ul meu.a fost muncit ma lvl-ul ala
Incorect, dupa incidentul tau, am suspendat dretul la jucatori sa-si reseteze XP-ul, fix pentru acest motiv. Acum ceea ce priveste postul asta ... sa fim seriosi, de ce vrei sa-ti resetezi XP-ul? pana acum te plangeai ca nu mai ai nici un punct la XP ... deci zi pe fata ca ai vrut sa resetezi la alt jucator pentru ... nu conteaza ce motiv. Dar daca tot sustii ca e nick-ul tau, spune si verificam dupa ip / data de logare etc si daca se confirma si mai vrei sa-l resetezi, ti-l reseteaza cineva.
Iar pentru XP-ul pierdut: 1. e vina ta ca nu ti-ai rezervat numele. Scrie frumos si pe forum, si pe server sa-ti rezervezi numele pentru a evita astfel de situatii neplacute (adminii pur si simplu nu pot fi 24/7 pe server sa se uite dupa fiecare, ne pare rau, dar asta e realitatea, de acea sunteti rugati sa sacrificati 2 minute pentru a va rezerva nick-ul). 2. fara nici o dovada, cel putin eu, nu ti-as da alt XP, dar e decizia administratiei daca vrea sa-ti dea XP.
Ca sa evitam situatiile neplacute in viitor, daca inca nu ti-ai rezervat numele, acum e momentul potrivit.
iti Multumesc ca ai facut sa nu mai se reseteaza XP eu nu acuz pe nimeni dar ii cineva
cu IP RDS acum o saptamana tot intra cu numele meu si intra si cu numele Tic ii cineva care fura
nick-urile la jucatori chiar si de la adminii iti Multumesc ai facut o treaba buna bravo si k3nT eu nu is rau cu nimeni cu miai zis pe server eu is bun cu tot pana la o limita si aici zic la Regurile Serverului Respecta
te rog Regurile asa cum am scris si la Signature NU UITATI CA DESI UNII MA CONSIDERATI PRIETENOS, REGULILE SUNT REGULI & NU FAC EXCEPTIE PENTRU NIMENII !!! daca nu ai observat pe server la orce
intrebare imi zice Jucatorii le raspund
EDIT: k3nT ai butonu edit folosestel te rog nu mai fa
nu pot fi 24h din 24h am si eu treaba si pe langa am un frate si il mai las si pe el la pc nu pot sta tot timpul la PC ai vaz si tu cand am timp 3-5 ore is pe server
Last edited by Floryn on Thu Dec 06, 2012 12:22 am, edited 4 times in total.
sa stii ca a facut un lucru bun bv lui
aaa florynel intra mai des pe sv de ex cam acu 2-3 ora cu aproximatie seby spee xdude la fel badboy aveau si speed si trage singura arma sa intri mai des ca eu nu ma mai ocup de facut demo ca m am suparat stii motivul de care sunt.si face o treaba buna florynel tineo tot asa ca imi placi chiar daca esti baiat
)
)Re: SE MAI UITA CINEVA SI AICI?
Am vb si cu Cbla, cu ocazia zilei de Sfantul Nicolae si pentru ca suntem constienti cat ai muncit pentru a strange acel XP si pentru atatea reclamatii/demo-uri bine facute codatilor, administratia a decis sa-ti returneze XP-ul pierdut pe rasele mentionate de tine.
Mai pe seara sper sa fi in joc ca sa-ti pot inapoia XP-ul.
Mai pe seara sper sa fi in joc ca sa-ti pot inapoia XP-ul.
k3nT wrote:warden lvl 10 la undead aveam 7 la la cript 10 nightefl 10 human 10 orc 10
am primit lvl-ul inapoi va multumesc !
done
T/C
T/C