Salut
Re: Salut
salut, serverul superhero a fost suspendat si sunt foarte putine sanse ca il mai redeschidem...
mie imi placea si eu am jucat pe el cam prin 2011 si toti eroii erau super si lvl usor... deci daca se pierdea... era usor de facut... dc nu se redeschide este doar unul bun in afara de al vostru... daca il faceti exact ca inainte toti vor veni pe el...
CrissAlex wrote:mie imi placea si eu am jucat pe el cam prin 2011 si toti eroii erau super si lvl usor... deci daca se pierdea... era usor de facut... dc nu se redeschide este doar unul bun in afara de al vostru... daca il faceti exact ca inainte toti vor veni pe el...
Nu se mai redeschide din lipsa de personal, mai pe scurt, nu multi s-au inghesuit sa se ocupe de el, iar din cei ce s-au oferit si au primit admine, n-au facut decat sa dea mari, dar sa ajute cu ceva? nu ... intrau cand aveau chef sa joace, in rest bine mersi, era o problema pe server? nu erau de gasiti, nu le interesa, nu le pasa, inainte ca server sa fie inchis, erau 2-3 admini activi pe el restul de negasiti.
Deci din partea comunitatii (si aici cred ca vorbesc in numele tuturor), sa intretinem un server cu personal minimal, nu ne merita. Singura sansa sa fie redeschis vre-odata este (dupa parerea mea) daca se ofera vre-o 5-10 jucatori seriosi sa-l intretina (la partea technica ajutam si noi cat putem, dar in rest nu avem timp de inca un server, si asa suntem in urma cu toate planurile propuse).

"The day Microsoft makes something that doesn't suck is probably the day they start making vacuum cleaners" -- Ernst Jan Plugge