de ceva vreme am probleme de genul, playerii aparand bah sub textura, bah prin aer, se intampla destul de des, si nu prea ma pricep la asa ceva, ce va mai pot zice este ca jocul este instalat de pe site-ul de la STEAM ...acu doar sper ca si altii au avut o asa problema si ca exista o solutie pe care astept sa o impartaseasca..
cheers...
Problema Bug Vizual
- Name
- Fondator Pensionat

Re: Problema Bug Vizual
Si eu am asemenea probleme.. sa zic odata pe luna.. pe orice server in-game(cs) dar nu tin mult.. cateva sec
Rezolvare nu stiu..
Rezolvare nu stiu..
"Nu-ti dorii bani, faima, putere, respect
Daca ai varsta la care nu esti in stare sa le ti piept"

Daca ai varsta la care nu esti in stare sa le ti piept"

Si eu am patit si o patesc mai des cand dau record demo... cred ca e de la steam
Last edited by Name on Tue Aug 07, 2012 5:03 pm, edited 1 time in total.
Reason: adevarat si asta
Reason: adevarat si asta
Cand barbatul are o situatie proasta, cauta o femeie. Cand situatia se imbunatateste, mai cauta una.
http://stats.profgamers.ro/player.php?id=296645
http://stats.profgamers.ro/player.php?id=296645
si mie mi se intampla...dar rar si pt cateva secunde (deobicei imediat la spawn). Nush ce sa zic... ai incercat google?
Timpul nu iarta pe nimeni...
Cand faceti demo, schimbati jucatorul si inapoi pe suspect si isi revine (e bug vechi de minim 4-5 ani, din valve engine - nu cred ca se va rezolva vre-odata).

"The day Microsoft makes something that doesn't suck is probably the day they start making vacuum cleaners" -- Ernst Jan Plugge
sigur ca nu... ei lucreaza acum la CS:GO si dota2 si o sa stea sa rezolve un bug teoretic neimportant la 1.6?
Timpul nu iarta pe nimeni...
da, la demo se rezolva prin a schimba playerul si inapoi, dar cand joci nu prea am gasit vreo rezolvare
Si la mine mai sunt momente cand vad asa....am crezut ca e de la placa video....dar vad ca mai multi au probleme de genu asta.