nelamurire regulament
nelamurire regulament
Eram pe assault_2011 si un admin [CN]*Garnyatar (care zice ca e alexutzu) era pe textura la ostatici si tot o tinea pe a lui ca e voie acolo.
Daca e voie acolo explicati-m si mie rostul primei reguli.
Am pus si un demo ca sa vedeti despre ce zona zic. DOWNLOAD
Daca e voie acolo explicati-m si mie rostul primei reguli.
Am pus si un demo ca sa vedeti despre ce zona zic. DOWNLOAD
-
Garnyatar
- Fondator Pensionat

Re: nelamurire regulament
Dami voie sa iti explic
In primul rand eu sunt alexutzu deci nu e nici o minciuna
In al doilea rand , mapa accea e facuta special asa sa te poti suii pe textura .De ce ? Pentru fun ...daca ai observat acolo in baza tero un ostatec e mai jos unul e mai sus ...si asa se poate suii lumea si de pe orice alt mod ( respawn , normal , etc ) deoarece asa este realizata mapa ...e un fel de regula nescrisa ...daca poti ajunge undeva fara skill (de la war3ft care include iteme din shop si puteri ...undead alte chestii ....human ) inseamna ca e permis
Sper ca m-am facut inteles , pentru ca azi a iesit urat acolo
In primul rand eu sunt alexutzu deci nu e nici o minciuna
In al doilea rand , mapa accea e facuta special asa sa te poti suii pe textura .De ce ? Pentru fun ...daca ai observat acolo in baza tero un ostatec e mai jos unul e mai sus ...si asa se poate suii lumea si de pe orice alt mod ( respawn , normal , etc ) deoarece asa este realizata mapa ...e un fel de regula nescrisa ...daca poti ajunge undeva fara skill (de la war3ft care include iteme din shop si puteri ...undead alte chestii ....human ) inseamna ca e permis
Sper ca m-am facut inteles , pentru ca azi a iesit urat acolo
Mie nu mi se pare ok sa intrii in textura, pur si simplu vezi prin tunelu ala, vezi pe cladire...total aiurea, deci cred ca mai bine ar trebui interzis acest lucru.
inainte sa i se strice pcu lui Name era regula ca nu e voie prin textura ..
I am what I am .
[c4]
[c4]
deci prin textura aia vezi doar in camera de ostateci..ceea ce orcum e cam acelasi lucru ca si cum nu ai sta acolo, pt ca si daca nu urci acolo auzi usa si e acelasi lucru.
de acolo de sus u vezi la ostatici iar cei care intra vad doar pereti nu si pe tine
si daca sari nitel ajungi sa poti sa te duci pe toata harta sau sub harta
de asemenea daca esti ct si te urci pe casa din baza si apoi pe cutie de asemenea ajungi pe testura. sa inteleg ca si asta e o exceptie de la regulaca doar e pusa cutia acolo special sa te urci pe textura nu ??
si daca sari nitel ajungi sa poti sa te duci pe toata harta sau sub harta
de asemenea daca esti ct si te urci pe casa din baza si apoi pe cutie de asemenea ajungi pe testura. sa inteleg ca si asta e o exceptie de la regulaca doar e pusa cutia acolo special sa te urci pe textura nu ??
-
Garnyatar
- Fondator Pensionat

Regula accea care spune ca este interzis sa va urcati pe textura hartii este aplicata atunci cand folosesti skill sa te urci ...adica sa zicem pe dust2...nu se poate nici fel sa te urci undeva sus pe mapa...doar daca folosesti skill
nu neaparat...toti am invatat ca la noi skywalkul este interzis. ce este skywalkul? sa ajungi in anumite locuri unde poti vedea mai mult decat ar fi normal(prin harta) si eventual tu sa nu fi vazut. Bun fie ca voi...nu e skywalk, dar EXPLOIT e 100%
Timpul nu iarta pe nimeni...
la pariu ca merge sa te urci pe harta pe dust2 fara skilluri ?
de duci la cutia de langa groapa, rogi un coleg sa stea acolo, te urci pe el, ii zici sa sara si ce sa vezi esti pe textura harti fara sa folosesti skilluri
de duci la cutia de langa groapa, rogi un coleg sa stea acolo, te urci pe el, ii zici sa sara si ce sa vezi esti pe textura harti fara sa folosesti skilluri
man oricum assaultul ala eu nu l am vazut decat atunci prima data..e foarte rar pus..deci ce rost are sa ne certam si alte chestii pe o prostie?
am inteles lamurim ceva dar deja noi ne extindem..deci bun fie numai e voie nici acolo ! desi asa e facut harta ca deaia a si bagat acolo apa.
am inteles lamurim ceva dar deja noi ne extindem..deci bun fie numai e voie nici acolo ! desi asa e facut harta ca deaia a si bagat acolo apa.