Ce rasa sau erou esti tu?
-
tmconnection
- Fondator Pensionat

Ce rasa sau erou esti tu?
Atunci cand ne alegem rasa sau eroul, trebuie sa tinem cont de anumiti factori care ne vor ajuta sa invigem adversarii sau sa ne indeplinim scopul pe care de regula ni-l impune harta. Stim ca depindem de caracteristicile rasei, adversari si harta dar mai ales starea noastra spirituala, insa, fiecare avem stilul nostru de joc si o rasa preferata. Sa presupunem ca nu am putea schimba rasa pe parcursul derularii timpului pe o harta sau pur si simplu ar trebui sa jucam cu o singura rasa intr-o luna intreaga. Ce rasa ai alege? Care rasa te carcterizeaza cel mai bine indiferent de factorii prezentati mai sus? Ce rasa esti tu?
Simtiti-va liberi sa va prezentati si argumentele!
Simtiti-va liberi sa va prezentati si argumentele!
Last edited by tmconnection on Tue Jun 05, 2012 3:22 pm, edited 2 times in total.
- DeathKnigh
- Silver Member

Re: Ce rasa sau erou esti tu?
undead lvl 10 fara levitaie(asta depinde de harta daca o scot sau nu)
)) 
)) 

-
Alexithoo
night elf deoarece ia mult dmg, are evaison care ma fereste de unele gloante iar ultimate-u e cel mai tare !
asta e preferata dar le folosesc toate !
asta e preferata dar le folosesc toate !
Undead..clar undead
-
tmconnection
- Fondator Pensionat

Blood Mage. daca bani nu e -nimic nu e 

- Name
- Fondator Pensionat

Warden / crypt lord
50-50
Totusi la vote am pus warden
50-50
Totusi la vote am pus warden

"Nu-ti dorii bani, faima, putere, respect
Daca ai varsta la care nu esti in stare sa le ti piept"

Daca ai varsta la care nu esti in stare sa le ti piept"

Undead...
-
tmconnection
- Fondator Pensionat

Doamne e plin serveru de human si nimeni nu recunoaste acum ...cu clock si alea alea pe la colturi
C'mon show urself humans
C'mon show urself humans

eu human +cloak +necklace 80% , undead +boots +necklac 10 % , warden + mask + amulet 10% .
la vot am pus human!!
la vot am pus human!!
Steam : profgamers32
- undead....rushul cu neck + amulet e perfect,dak nu sunt playeri prea multi care joaca la sunet,schimbi amulet cu helm.. si dak tot s-a zis pe procente de catre unii...sa zicem 70% (ales la vote totusi)
- human, neck + cloak,pe hartile awp,majoritatea,urasc panda,dar la awp se simte sa fi cat mai mult nedetectabil, neck + mask pe unele harti,nu dau tot din casa
guess them,zicem 20%
- warden/crypt lord (5/5%),dak harta permite un mole frumos sau un hazard destul de marit,warden (mask+helm),...dak harta are prea multe locuri de panda sau chiar ai nevoie de acel extra dmg,crypt lord (neck+mask/helm)
ps: sper ca cele spuse de catre toti,sa fie de folos si celor care inca nu stiu ce rasa sa foloseasca,unde,cand si unde...
cheers..
- human, neck + cloak,pe hartile awp,majoritatea,urasc panda,dar la awp se simte sa fi cat mai mult nedetectabil, neck + mask pe unele harti,nu dau tot din casa
guess them,zicem 20%- warden/crypt lord (5/5%),dak harta permite un mole frumos sau un hazard destul de marit,warden (mask+helm),...dak harta are prea multe locuri de panda sau chiar ai nevoie de acel extra dmg,crypt lord (neck+mask/helm)
ps: sper ca cele spuse de catre toti,sa fie de folos si celor care inca nu stiu ce rasa sa foloseasca,unde,cand si unde...
cheers..