Buna ziua!
Buna ziua!
Eu am o problema cu placa video... cel putin o luna nu mai pot sa intru pe server. Dar pe forum voi fi activ (de pe telefon). Ma scuzati, si va multumesc pentru intelegere.
- Name
- Fondator Pensionat

Re: Buna ziua!
Nu face nimic smarty
ne bucuram ca iti pasa si ca esti un profesionist:P
Mai fa si u o reclama chestii
prin scoala/liceu ..mai da un mass..mai scrie pe retelele de socializare de profgamers... ca tot in folosul vostru este tot
ne bucuram ca iti pasa si ca esti un profesionist:PMai fa si u o reclama chestii
prin scoala/liceu ..mai da un mass..mai scrie pe retelele de socializare de profgamers... ca tot in folosul vostru este tot"Nu-ti dorii bani, faima, putere, respect
Daca ai varsta la care nu esti in stare sa le ti piept"

Daca ai varsta la care nu esti in stare sa le ti piept"

Cu siguranta voi face reclame prin liceu:D voi pune si niste afise pe aici dar daca puteti un designer sa fac un model cu imagine cu tot cu serverele... si am sa intru si il bag pe stick si ma duc de fac vreo 100 de afise si le lipesc pe aici:)
Ps Vestea proasta este ca pana la craciun nu pot intra X( dar si cand voi intra imi voi face steamul si voi rupe tot ce imi iese in cale:))
Ps Vestea proasta este ca pana la craciun nu pot intra X( dar si cand voi intra imi voi face steamul si voi rupe tot ce imi iese in cale:))
fa si u ca name si revo, scrie prin mijloacele de transport public
)
P.S: o sa rupi APROAPE tot, m-ai uitat pe mine
. te asteptam cu bratele deschise
)P.S: o sa rupi APROAPE tot, m-ai uitat pe mine
. te asteptam cu bratele deschiseTimpul nu iarta pe nimeni...
Revenire: Am sa revin dar pe steam am sa revin numai in Decembrie:( nu il am instalat in pc si nu am nici placa video o sa joc cs extream v 1,1 pe placa integrata:(:( totusi adminul nu as dori sa mi-l bagati pana nu intru pe steam adica in decembrie pt ca acum numai cate 2 -3 ore pot intra si ma voi descurca foarte greu pentru codatii... Va multumesc!