Salut!
Nu stiu daca este locul potrivit de postat dar as avea o idee :
In prezent serverul minecarft nu are tree asisi adica pluginul acela care atunci cand spargi copacul cu un topor toate bucatile cad jos.As dori daca se poate sa il puneti si pe acesta deoarece ar fi mult mai usor de taiat copaci.
Multumesc!
Tree Assist
- CristianRo
- Junior

Re: Tree Assist
pai nu e pus pluginu tocmai ca sa nu se taie mai usor copacii.. serverul e survival
Play.profgamers.ro:25565
Old Staff FIRST !
Old Staff FIRST !
-
lupascu_calin96
- Junior Member

si in realitate copacul il tai pe segmente nu? Nu trebuie sa cada daca i-ai taiat baza?? /:)Razzvanel wrote:pai nu e pus pluginu tocmai ca sa nu se taie mai usor copacii.. serverul e survival
Asta nu e realitate(ex: chestu nu arde in lava, sunt locuri unde nu poti pune nici macar niste pamant, cu un tarnacop de lemn spargi piatra etc), sv este creat pentru survival-ul specific minecraft, adica cel din single player+cateva imbunatatiri.
-
Garnyatar
- Fondator Pensionat

TRee Assist este pentru vip, din cate stiu. Cine vrea sa beneficieze de tree assist poate cumpara vip .
Suntem departe de realitate in mc, pana blocurile stau in aer si nu cad
iar in realitate cand tai un copac, cade fara sa fie instant taiat in segmente 

"The day Microsoft makes something that doesn't suck is probably the day they start making vacuum cleaners" -- Ernst Jan Plugge
- k3nZz0r
- Gold Member

Bun venit in lumea virtuala my friend
n-ai sa vezi jocuri prea realiste scoase pana prin 2010-2011 ...din pacate
-
lupascu_calin96
- Junior Member

Nu, nu este realitate, dar o simuleaza.Nicu wrote:Asta nu e realitate(ex: chestu nu arde in lava, sunt locuri unde nu poti pune nici macar niste pamant, cu un tarnacop de lemn spargi piatra etc), sv este creat pentru survival-ul specific minecraft, adica cel din single player+cateva imbunatatiri.
- StreetKiller
- Valued Member

Minecraftul nu simuleaza realitatea
Totul este format din cuburi si patrate, multe lucruri sfideaza legea gravitatiei, monstrii in joc, apa infinita(s-ar bucura cei din africa sa existe asa ceva) si pot continua lista.
Oricum propunerea nu va fi acceptata asa ca T/C.
Totul este format din cuburi si patrate, multe lucruri sfideaza legea gravitatiei, monstrii in joc, apa infinita(s-ar bucura cei din africa sa existe asa ceva) si pot continua lista.
Oricum propunerea nu va fi acceptata asa ca T/C.
Slow and steady may not always win the race, but at least it doesn't end up splattered on the walls