scuzati va rog dar la mine nsh dc nu imi merge mc mi se aprinde timpul pina la deschiderea jocului si eu apas joaca si nu imi apare nimik scuzati dar nsh ce sa fac ma puteti ajuta? MS DE ATENTIE!
nu are nimic in mc,e proaspat instalat,java e pus drivere zice ca-s puse,pina amu mergea,dar si reinstalat windousul si nu-i mai merge,sa fie ceva de la drivere?
finnboy wrote:nu are nimic in mc,e proaspat instalat,java e pus drivere zice ca-s puse,pina amu mergea,dar si reinstalat windousul si nu-i mai merge,sa fie ceva de la drivere?
posteaza si ce drivere ai instalat, altfel n-avem de unde sa raspundem la intrebarea ta.
"The day Microsoft makes something that doesn't suck is probably the day they start making vacuum cleaners" -- Ernst Jan Plugge
SpecialOps, daca ai windows 7, da click pe Start (semnu din stanga-jos) apoi in Search bar scrie dxdiag. Dai enter apoi alege YES. In coltul din dreapta-jos al ferestrei dxdiag este un buton save all info. dai pe el.. si uploadezi fisierul .txt pe pastebin.com . Asa putem vedea totul despre pcul tau.
Suntem foarte aproape de locul 1 pe Romania. Invitati-va prietenii pe server si primiti 10 diamante si un set de artificii de la Trolley http://tinyurl.com/Mc152Romania “The best way to find out if you can trust somebody is to trust them.” ― Ernest Hemingway R.I.P - 2 Decembrie 2009 - 19 Martie 2013 (idul vechi de mess) .. Traiasca Yahoo! Customers Care