Am pus burete si nu merge .... Si miss_shadow tot grifeaza.
Am tot pus si tot distruge!
Datii ban temporar!
nu merge sponge
nu merge sponge
Y!M:david_isac2001@yahoo.com
Minecraft
games2.profgamers.ro
Minecraft
games2.profgamers.ro
Re: nu merge sponge
Voi intra acuma pe server sa vad ce se intampla. Buretele nu poate fi pus, probabil, deoarece este o protectie cu care se suprapune in zona.
EDIT: Am intrat pe server, nu erai on dar era miss. I-am cerut sa imi arate unde, am mers acolo, si cand am verificat daca a grifat, sparsese doar 2 cuburi de dirt, iar motivul pentru care putea sparge este pentru ca i-ai dat allow, protectie e existenta. Sa nu mai aiba allow poti scrie /ps remove <nume>.
EDIT: Am intrat pe server, nu erai on dar era miss. I-am cerut sa imi arate unde, am mers acolo, si cand am verificat daca a grifat, sparsese doar 2 cuburi de dirt, iar motivul pentru care putea sparge este pentru ca i-ai dat allow, protectie e existenta. Sa nu mai aiba allow poti scrie /ps remove <nume>.
Am vazut ce ati vorbit si nu iam dat allow lam scos si pus de 100 de ori.
Si tu vezi ca a spart 2 cuburi de pamant pentru ca am refacut.
Si ma si ammeninta.
EDIT:am dat /ps remove Miss_shadowz si zicea ca nu am permisiunea la aceasta comanda.
Si tu vezi ca a spart 2 cuburi de pamant pentru ca am refacut.
Si ma si ammeninta.
EDIT:am dat /ps remove Miss_shadowz si zicea ca nu am permisiunea la aceasta comanda.
Last edited by David18 on Sun Mar 03, 2013 6:56 pm, edited 1 time in total.
Minecraft
games2.profgamers.ro
Minecraft
games2.profgamers.ro
defapt... este o comanda care arata tot ce a fost spart si refacut pe o suprafata, am fost la tine si sa testez protectia am incercat sa sparg o liana, protectia e activata.
Minecraft
games2.profgamers.ro
Minecraft
games2.profgamers.ro
david, uite, am fost acolo, nu zic ca minti, dar protectia e activata, si se vedea ca miss a spart doar 2 blocuri, in rest am vazut ca sunt sparte si de alti playeri, dar si puse, si am ajuns la concluzia ca nu stai singur.
Stau cu Honor .
Asta e nu am putere sami fac dreptate.......
Dati tc
Asta e nu am putere sami fac dreptate.......
Dati tc
Minecraft
games2.profgamers.ro
Minecraft
games2.profgamers.ro
Concluzie, sponge merge, ai fost grifat de persoane la care ai dat acces, caz inchis.David18 wrote:Am pus burete si nu merge .... Si miss_shadow tot grifeaza.
Am tot pus si tot distruge!
Datii ban temporar!
PS: ban nu se da pentru motivul ca i-ai dat voie la cineva sa te grifeze si respecitvul te-a si grifat.

"The day Microsoft makes something that doesn't suck is probably the day they start making vacuum cleaners" -- Ernst Jan Plugge