Lucru de neacceptat

[RO] Discutii pe server.
[EN] Discaussions on server.
Locked
DeenzHD
Silver Member
Silver Member

Lucru de neacceptat

Post by DeenzHD »

Am auzit pe server de ceva legat de grief si e chiar de neacceptat, imoral si foarte necinstit...

-Nu este grief daca nu a avut protectie

Si ce daca nu a avut protectie? Cand distrugi ceva ce nu e al tau e grief si trebuie sa fi pedepsit. Poate jucatorul a fost omorat si si-a pierdut sponge-ul sau ceva... Chiar azi am gasit pe 2 care au grifat casa lui "Cris2k" si it tot omorau in continuu in propia lui casa..... Asta chiar nu e corect si e de neacceptat.... As fi inteles daca era plugin sa nu te poata omora si sa iti fure protectia sau ceva...
Verus Nullus, Omnis Licitus
Fraternitatem Numquam Periculare
Cbla
Fondator Pensionat
Fondator Pensionat

Re: Lucru de neacceptat

Post by Cbla »

asta asa e cum zici, cand e vorba de constructii, si nu de ca cineva pune 2 pietre si daca i-l distrugi e grief.
Image
"The day Microsoft makes something that doesn't suck is probably the day they start making vacuum cleaners" -- Ernst Jan Plugge
DeenzHD
Silver Member
Silver Member

Re: Lucru de neacceptat

Post by DeenzHD »

Pai aici eu nu vorbesc de 2 pietre. Cris2k avea o casa modesta si mcnikolas si Haunter i-au grifato, au intrat si il tot omorau constant.
Am mers eu acolo si au fugit ca 2 fetite. Iam zis lui cris sa isi faca o factiunea si sa dea /f claim daca tot nu are protectie insa nu avea destula putere asa ca am iesit din kth si iam facut eu o factiune si mam folosit de puterea mea sa revendic un pic de teren prin jurul casei lui ca sa nu il mai poata grifa sau omora...
Am facut si cateva poze sa fac un raport insa o zis panic ca nu are rost ca nu e grief...
In una din poze mcnikolas chiar zice ca o grifat destul pe ziua de azi.
Casa mare care se vede e casa lui nikolas si Haunter si in anumite poze se vad coordonatele unde se afla.
La casa mica, cea a lui cris se vad gauri prin geamuri si pereti facute de mcnikolas si haunter si conform spuselor lui cris, i-au pus apa in casa si i-au omorat gainile
Album:
http://imgur.com/a/a9PdX#5
Verus Nullus, Omnis Licitus
Fraternitatem Numquam Periculare
Locked

Return to “Discutii | Discaussions”