Intrebare:)
Intrebare:)
Cam ce ar trebui sa am ca sa fiu semi-admin? Nu va suparati ca intreb 

Re: Intrebare:)
Asta alegem noi, pe cine vedem ca merita (adica fapte si nu relatii).

"The day Microsoft makes something that doesn't suck is probably the day they start making vacuum cleaners" -- Ernst Jan Plugge
A cbla mai am o intrebare... deci can eu consider s-i dau la unu mute trebuie sa fac poza pt injuratura nu?
Fapte adica... sa fiu foarte activ , sa fiu onest , sa vb frumos , sa dau ban,kick,mute,warn cinstit nu?
In primul rand ar fi bine sa citesti regulamentul, tocmai ai luat 2 warn. TC.

"The day Microsoft makes something that doesn't suck is probably the day they start making vacuum cleaners" -- Ernst Jan Plugge
Ma de ce ai facut triplu post,citeste regulamentul
.Nu ajungi semiadmin asa ca vrei tu trebuie sa lucrezi, sa te implici.Si in plus tu trebuiesti supravehgeat pentru a avea moderator sa vada staff-ul ca esti potrivit pentru acest post.Si tu vrei semiadmin.Scz ca ti-o zic asa dar...
.Nu ajungi semiadmin asa ca vrei tu trebuie sa lucrezi, sa te implici.Si in plus tu trebuiesti supravehgeat pentru a avea moderator sa vada staff-ul ca esti potrivit pentru acest post.Si tu vrei semiadmin.Scz ca ti-o zic asa dar...-
Garnyatar
- Fondator Pensionat

Va rog nu mai postati dupa ce se da TC(ma rog , pana cand se asteapta tc-ul)
TheRazvan nu vreau sa mai vad discutii din astea aici , semiadmin(in cazul meu ) am primit dupa 2 luni de mod(parca...)
Tu esti in perioada de test , intrebate daca vei mai ramane sau nu in staff
) nu ca cand vei ajunge semi
T/C
TheRazvan nu vreau sa mai vad discutii din astea aici , semiadmin(in cazul meu ) am primit dupa 2 luni de mod(parca...)
Tu esti in perioada de test , intrebate daca vei mai ramane sau nu in staff
) nu ca cand vei ajunge semi T/C