Discutii generale
Re: Discutii generale
am vazut ca s-a mai facut o harta survival , cand o putem folosi ?
Play.profgamers.ro:25565
Old Staff FIRST !
Old Staff FIRST !
Se poate plati prin transfer de credit pentru indreptarea terenului?Daca da,cam cat costa?

Va multumim!
Link1: http://servere-cs.freakz.ro/cs_server-w ... 20398.html
Link2: http://play.celife.ro/server.php?id=13182
TIP: cautati Voturi: X (Voteaza) si apasati-l!
Razzvanel wrote:am vazut ca s-a mai facut o harta survival , cand o putem folosi ?
cel mai probabil acum in weekend.

"The day Microsoft makes something that doesn't suck is probably the day they start making vacuum cleaners" -- Ernst Jan Plugge
hiei ptr ca topicul asta e despre discutii generale o sa pun o propunere(sper ca e bn so pun aici) deci ar fi frumos dak 1.3 fiecare oras sa aiba un..oras de vilageri pt trade...se poate?
am numarat pana la infinit...de doua ori
-
Garnyatar
- Fondator Pensionat

da probabil vor fi cate un villager de fiecare natie in orase.. depinde de fiecare owner in parte.
alta proupenere.. ar fi frumos daca orasele sar putea raspandi. sa faca mai multe parcele in caz de vin plyeri(cum ar fi kenviille e ful ) asa ca ar fi super dak orasele ar avea voie sasi mareasca nr de parcele
am numarat pana la infinit...de doua ori
snoopy wrote:alta proupenere.. ar fi frumos daca orasele sar putea raspandi. sa faca mai multe parcele in caz de vin plyeri(cum ar fi kenviille e ful ) asa ca ar fi super dak orasele ar avea voie sasi mareasca nr de parcele
o sa se mareasca in curand.

"The day Microsoft makes something that doesn't suck is probably the day they start making vacuum cleaners" -- Ernst Jan Plugge
Un pic de ajutor va rog. Incerc sa dau /register pass etc si imi tot zice password doesnt match. Ce ar trb sa fac?
Childhood is short ..... immaturity is forever!!
- StreetKiller
- Valued Member

ssd wrote:Un pic de ajutor va rog. Incerc sa dau /register pass etc si imi tot zice password doesnt match. Ce ar trb sa fac?
/register parola parola
practic trb sa scrii de 2 ori parola daca vreau parola abcd scriu /register abcd abcd
Slow and steady may not always win the race, but at least it doesn't end up splattered on the walls