Sugestii/Propuneri
Moderator: cyrix266mx
Re: Sugestii/Propuneri
Corect. Dar adversarul e acoperit de spwam, si el poate sa faca frag si sa avanseze....Nu pare prea corect...
2. Respectati regulile si membrii comunitatii!
3. Nerespecatarea regulilor se poate lasa cu sanctiuni!
4. Sanctiunile multiple se finalizeaza cu ban permanent pe forum!
5. Multumesc ptr intelegere!!
6. Incercati sa scrieti cat mai corect in romana!
Have fun and good luck!!
M-am gandit la inceput sa fie 3 secunde, dar pana iti da arma, si te orientezi, nu mai ajungi sa-l pocnesti pe adversarul cine sta in baza ta ... Si da, in limita bunului simt nu ai ce cauta la spawn-ul adversar 

"The day Microsoft makes something that doesn't suck is probably the day they start making vacuum cleaners" -- Ernst Jan Plugge
- Elle-mentZa
- Fondator Pensionat

Poate se rezolva si cu problema de la ct, sa nu-ti mai dea he si smoke, si nu mai stiu ce arma, si apoi iti da arma care ar trebui, sau la inceput de harta,runda e in cutite si cei de la ct au arme. harta se schimba fara ca cineva sa mai castige toate armele si sa dea ultima lama.
- Cl3r1C
- Valued Member

Si asta ar trebui rezolvata si runda de incalzire e prea lunga frate...are 50 de secunde...ar trebui o runda de incalzire de maxim 20-25 de secunde...si Ela are dreptate...ar trebui cumva rezolvata treaba aia cu datu de arme la CT...ca la runda de incalzire te avantajeaza(nu ca ar conta intr-un fel) dar dupa aia e problema...ca de fiecare data cand dai spawn,iti da prima oara arma care o aveai in runda de incalzire si dupa aia ti se schimba in arma pe care trebuie s`o ai la levelul respectiv...si daca is astia la tine-n baza,pana ti se schimba arma ti se duce si imunitatea si om te-ai facut 

- mariusyoan
- Banned

pe la orele amiezi
daca se poate ,rog autobalanced pe gun game cz,asa nu o sa fiu injurat la mutarea unora dintr-o echipa in alta,dupa ce ai mutam de 3-5 ori inapoi in echipa in care incepeau runda,poate am exagerat cu ban 5-10 minute si la un player 30 de minute dupa injuraturi si diverse cuvinte grele...Daca considerati ca am fost prea aspru,va multumesc si ma retrag sa poata fi jigniti altii cand 4-5 playeri(3-4 oameni+1boti) joaca contra 2 playeri(1om si 2 boti),eventual daca puteti incercati sa intrati odata la cateva zile sau chiar zilnic la ore aleatorii sa vedeti despre ce am vorbit.
Multumesc,anticipat
la orele 22:58
acum ma gandesc ca nu cred ca e bun autobalance,dar gasiti o solutie sa nu migreze toti playerii intr-o echipa unde reusesc sa aiba o arma cat de cat,eventual la intrarea in joc sa aiba atentionare ca jucatorul sa nu se mute pe o harta in ambele echipe de cateva ori,am patit azi ca intra unul,ma mutam eu sa echilibrez ca numar echipele,dadeam 2-3 lame si hop migrau toti in echipa cu mine....si e destul de aiurea ca unu sa faca arma,sa se mute la arma mai mica ,daca-i muti unde au fost vorbec urat,daca ai muti de cateva ori,pe urma le dai sun slay...revin la echipa mai buna,nu unde au inceput....dupa 2-3 slay-uri...un ban de 5 minute...fac pe prosti cand posteaza...in fine.....astept solutii /sugestii mai bune la problema curenta.Multumesc.
daca se poate ,rog autobalanced pe gun game cz,asa nu o sa fiu injurat la mutarea unora dintr-o echipa in alta,dupa ce ai mutam de 3-5 ori inapoi in echipa in care incepeau runda,poate am exagerat cu ban 5-10 minute si la un player 30 de minute dupa injuraturi si diverse cuvinte grele...Daca considerati ca am fost prea aspru,va multumesc si ma retrag sa poata fi jigniti altii cand 4-5 playeri(3-4 oameni+1boti) joaca contra 2 playeri(1om si 2 boti),eventual daca puteti incercati sa intrati odata la cateva zile sau chiar zilnic la ore aleatorii sa vedeti despre ce am vorbit.
Multumesc,anticipat
la orele 22:58
acum ma gandesc ca nu cred ca e bun autobalance,dar gasiti o solutie sa nu migreze toti playerii intr-o echipa unde reusesc sa aiba o arma cat de cat,eventual la intrarea in joc sa aiba atentionare ca jucatorul sa nu se mute pe o harta in ambele echipe de cateva ori,am patit azi ca intra unul,ma mutam eu sa echilibrez ca numar echipele,dadeam 2-3 lame si hop migrau toti in echipa cu mine....si e destul de aiurea ca unu sa faca arma,sa se mute la arma mai mica ,daca-i muti unde au fost vorbec urat,daca ai muti de cateva ori,pe urma le dai sun slay...revin la echipa mai buna,nu unde au inceput....dupa 2-3 slay-uri...un ban de 5 minute...fac pe prosti cand posteaza...in fine.....astept solutii /sugestii mai bune la problema curenta.Multumesc.
-
Irimi Nage
- Junior

Bagati amx_autoteambalance 1 pentru ca raman doar butii intr-o echipa (vedeti poza)
Deasemenea ar trebui dezactivat meniu pentru alegerea echipelor sa nu se mai transfere toti naabi la echipa care are arma mai buna si chiar si invers pentru ca echipa respectiva pierde 3 puncte cand isi da kill.
Propun sa se bage pluginul care sa interzica retry la interval de 1 minut. (il gasiti pe alliedmods, dak nu vil dau eu)
Cred ca ar trebui scoti botii pentru ca se face level pe ei in prostie... in conditiile in care jucatorul respectiv nici macar nu stie unde-i clickul de la mouse ...
+ propun sa se tina redirete
+ scoateti harta gg_darkstar pentru ca nu ai cum sa joci pe ea : nu poti cobora sau urca
Deasemenea ar trebui dezactivat meniu pentru alegerea echipelor sa nu se mai transfere toti naabi la echipa care are arma mai buna si chiar si invers pentru ca echipa respectiva pierde 3 puncte cand isi da kill.
Propun sa se bage pluginul care sa interzica retry la interval de 1 minut. (il gasiti pe alliedmods, dak nu vil dau eu)
Cred ca ar trebui scoti botii pentru ca se face level pe ei in prostie... in conditiile in care jucatorul respectiv nici macar nu stie unde-i clickul de la mouse ...
+ propun sa se tina redirete
+ scoateti harta gg_darkstar pentru ca nu ai cum sa joci pe ea : nu poti cobora sau urca
- mariusyoan
- Banned

va rog verificati harta gg_darkstar ...cu anumite arme ...este greu sau chiar imposibil de jucat daca nu se muta cineva cand si cand in cealalta echipa
sa faca ceva adminu ca este lag la unii peste 300 si merge greu si la restu.Multumec.
mama ce lag mare e..merge in reluare...Irimi Nage e on degeaba..nu lasa autobalacedu..muta el cand vrea...deci cand e el on puteti scoate autobalacedul...ca nu-l lasa sa-si faca treaba singur...e bun fecioru..mi-o dat BAN Permanent..asta e mare admin...dar nu o zis de ce...asa l-ai invatat BV
sa faca ceva adminu ca este lag la unii peste 300 si merge greu si la restu.Multumec.
mama ce lag mare e..merge in reluare...Irimi Nage e on degeaba..nu lasa autobalacedu..muta el cand vrea...deci cand e el on puteti scoate autobalacedul...ca nu-l lasa sa-si faca treaba singur...e bun fecioru..mi-o dat BAN Permanent..asta e mare admin...dar nu o zis de ce...asa l-ai invatat BV
Intradevar harta darkstar , e o problema pt ca te da pe anumite etaje si nu poti ajunge jos sau sus..
Da, intradevar, darkstar e scos acum.

"The day Microsoft makes something that doesn't suck is probably the day they start making vacuum cleaners" -- Ernst Jan Plugge
- mariusyoan
- Banned

buna all,am inca o rugaminte..va rog ,scoate-ti /blocati comunicatiile prin microfon la toti in game,deoarece sunt persoane care vorbesc des si se face lag..asa lag se face ca merge in reluare.Multumesc.
mariusyoan wrote:buna all,am inca o rugaminte..va rog ,scoate-ti /blocati comunicatiile prin microfon la toti in game,deoarece sunt persoane care vorbesc des si se face lag..asa lag se face ca merge in reluare.Multumesc.
Seteaza-ti steamul sa nu mai fie (cvarurile referitor la banda), sau daca ai banda prea mica n-ai ce face, decat daca sa opresti comunicatiile prin microfon: Options -> Voice Sau numai pentru un jucator: Player list -> click pe jucator si Mute in-game voice.

- mariusyoan
- Banned

Scuze ca revin,harta gg_darkstar e pe server,te rog scoate-o e harta pe nivele cu o zona transparenta ,unde nu poti urca sau cobora la nivelul celalalt.Multumesc
Despre blocatu individual,e ok..dar ramane lagul generat cand vorbesc,in fine...decuplez sunetu individual,cand vorbesc 2-3 jocul merge in reluare.
Buna ziua ! tuturor...Maestre nu poti baga un plugin ca cei care stau AFK sa fie mutati spectatori sau dati afara,am un exemplu varan a sta 3 harti...mai exact intra in game(echipa) si atat,...nu mai misca...multumesc.
Despre blocatu individual,e ok..dar ramane lagul generat cand vorbesc,in fine...decuplez sunetu individual,cand vorbesc 2-3 jocul merge in reluare.
Buna ziua ! tuturor...Maestre nu poti baga un plugin ca cei care stau AFK sa fie mutati spectatori sau dati afara,am un exemplu varan a sta 3 harti...mai exact intra in game(echipa) si atat,...nu mai misca...multumesc.
Propun , sa se adauge niste mape noi pe server , jucam de 3-4 ori in 2 ore aceeiasi mapa (nu una dupa alta) .. ar fii frumos sa adaugati si fy_snow_deluxe , dar sa scoateti armele ,am mai vazut si pe alte servere.. sunt putine mape
am sa caut si eu niste mape de gg , dar daca puteti sa configurati mape (ex: de_dust / fy_snow_orange / etc) sa nu fie arme pe jos .. si sa le puneti ar fi frumos .
am sa caut si eu niste mape de gg , dar daca puteti sa configurati mape (ex: de_dust / fy_snow_orange / etc) sa nu fie arme pe jos .. si sa le puneti ar fi frumos .Cauta voturi si voteaza , echipa Play.ProfGamers.Ro iti multumeste !
Link: http://servere-cs.freakz.ro/cs_server-p ... 29215.html