LcfAngelus sau Noob With Luck and Hack

Condition Zero GunGame Server

Moderator: cyrix266mx

Locked
cyrix266mx
Junior
Junior

LcfAngelus sau Noob With Luck and Hack

Post by cyrix266mx »

Salut,

Il urmaresc de ceva vreme pe player-ul sus mentionat. Stiu ca pe server-ul vechi intra cu vreo 3 conturi, cel putin 2 despre care stiu eu fiind banate. Pana acuma nu am reusit sa il prind cu ceva. Incerc sa-mi fac o parere despre el si activitatea lui, si apelez pe aceasta cale la acei dintre voi care au mai avut de a face cu el:

E enervant pentru ceilalti jucatori? Am observat ca poate sa joace non stop uneori peste 10 ore (pe server-ul vechi aveam impresia ca il gaseai online si cate 2-3 zile la rand, intr-una :))). Deoarece e foarte bun/foloseste cheat-uri, e posibil ca alti jucatori sa evite server-ul cand e el online (la un moment dat am avut si eu reflexul acesta...). In plus, daca imi aduc bine aminte, parca a mai fost o discutie despre el pe acest forum. Pe atunci isi zicea "Noob with luck and hack".

Va multumesc.
Fiecare vot conteaza.

Va multumim!

Site1: http://servere-cs.freakz.ro/cs_server-w ... 20398.html
Site2: http://servere-cs.freakz.ro/cs_server-7 ... 18722.html
TIP: cautati Voturi: X (Voteaza) si apasati-l!
Cbla
Fondator Pensionat
Fondator Pensionat

Re: LcfAngelus sau Noob With Luck and Hack

Post by Cbla »

L-am prins eu pe vechiul serverul cu no-recoil, din pacate nu mai am demoul, au trecut cateva luni de atunci, deci e la latitudinea ta ce faci cu el. Eu atunci l-am si banat dar vad ca si-a schimbat contul de steam (probabil a luat ban VAC pe cel vechi sau ceva) - sau varianta #2 daca face prea multe probleme, conform regulamentului i se poate revoca dreptul de a intra pe serverele comunitatii.
Image
"The day Microsoft makes something that doesn't suck is probably the day they start making vacuum cleaners" -- Ernst Jan Plugge
Name
Fondator Pensionat
Fondator Pensionat

Post by Name »

dai ban pe steam auth id si gata :) ..nu sacrifica toti jucatorii(serverul) ptr un singur jucator.
"Nu-ti dorii bani, faima, putere, respect
Daca ai varsta la care nu esti in stare sa le ti piept"

Image
Garnyatar
Fondator Pensionat
Fondator Pensionat

Post by Garnyatar »

name wrote:dai ban pe steam auth id si gata :) ..nu sacrifica toti jucatorii(serverul) ptr un singur jucator.

e codat baiatul ... ieri am jucat pe sv si de draci imi venea sa ies ... lua 3 intr-o secunda ... :-w
furien.profgamers.ro

Image
cyrix266mx
Junior
Junior

Post by cyrix266mx »

I-am dat ban pe server-ul de GunGame... codat sau necodat, mi se pare ca facea mai mult rau decat bine, adica descuraja jucatorii. Si nu inteleg o chestie: cine are timp si rabdare sa joace atatea ore la rand? Stabilise un record de 24 de victorii consecutive, si un total de cateva sute, in relativ putin timp. In afara de asta, tipul e cam arogant si m-a suparat pentru ca a facut pe desteptul pe chat. Sa speram ca nu o sa mai revina cu alt Steam id.3

Garnyatar wrote:
name wrote:dai ban pe steam auth id si gata :) ..nu sacrifica toti jucatorii(serverul) ptr un singur jucator.

e codat baiatul ... ieri am jucat pe sv si de draci imi venea sa ies ... lua 3 intr-o secunda ... :-w
Fiecare vot conteaza.

Va multumim!

Site1: http://servere-cs.freakz.ro/cs_server-w ... 20398.html
Site2: http://servere-cs.freakz.ro/cs_server-7 ... 18722.html
TIP: cautati Voturi: X (Voteaza) si apasati-l!
Name
Fondator Pensionat
Fondator Pensionat

Post by Name »

Bravo crix. ai luat decizia corecta omule :excl:
"Nu-ti dorii bani, faima, putere, respect
Daca ai varsta la care nu esti in stare sa le ti piept"

Image
Locked

Return to “Counter Strike : Condition Zero (GunGame Classic)”