Unban kreasta

[RO] Cereri unban pe serverul war3ft.
[EN] Unban requests for war3ft server.
Forum rules
Cautati Voturi si Apasati Semnul +
||
\\//
Image
Locked
kreasta
Junior
Junior

Unban kreasta

Post by kreasta »

Nick: kreasta
Data/ora cand ai luat ban: ieri la ora 20:50
IP-ul / Steam Auth ID-ul vostru: 89.38.201.200
Alte mentiuni: din topicul anterior nici n-am mai apucat sa scriu ceva ca ati dat verdictul... cati admini au vazut acel demo ? ptr ca nu stiu cum jucati voi dar mai uitati-va odata si cu castile pe cap si veti vedea cum pun tinta dupa sunet nu dupa imagine.

PS: daca s-a simtit vreun admin jignit imi pare rau dar joc de prea mult timp acest joc si mai ales acest mod war3ft.. cunosc pana si bugurile :)) ... la un moment dat am detinut si un server de genul asta dar ... a fost o vremea ... acum joc de placere

PSS: asteptati sa raspund si eu ca nu asa se face treaba
Cbla
Fondator Pensionat
Fondator Pensionat

Re: Unban kreasta

Post by Cbla »

Salut,
Nu e vorba de wall si sunet si chestii, ai silent aim, adica tii tinta pe langa jucator si toate gloantele zboara spre jucator.
Sunt o gramada de CS-ul cu cheaturi in el, poate nu stii ca joci codat, poate stii, asta nu stim noi :) si sincer nu e treaba noastra sa asiguram ca tu joci curat, e problema ta. Daca vrei sa iei unban si sa joci curat, treci pe steam, te asteptam cu steam id-ul si iti scoatem banul.
Image
"The day Microsoft makes something that doesn't suck is probably the day they start making vacuum cleaners" -- Ernst Jan Plugge
Name
Fondator Pensionat
Fondator Pensionat

Re: Unban kreasta

Post by Name »

"Nu-ti dorii bani, faima, putere, respect
Daca ai varsta la care nu esti in stare sa le ti piept"

Image
Locked

Return to “Cereri Unban | Unban requests”