sDs|Hunter*

[RO] Cereri unban pe serverul war3ft.
[EN] Unban requests for war3ft server.
Forum rules
Cautati Voturi si Apasati Semnul +
||
\\//
Image
Locked
Hunter*
Banned
Banned

sDs|Hunter*

Post by Hunter* »

Ma baieti sunteti chiar prosti? Daca am numele de clan sDs| ca Aragon* care il cunosc ca sDs a fost un clan mai de mult si multi am ramas cu numele ala nu ati vazut in pnm ca pe server mai este si un sDs|@d!* ? intrati in lista de banuri a lu IceWind si vedeti ca suntem 2 sDs pe server:-j asta nu inseamna ca eu sunt Aragon*
Am primit ban de pomana, mati prins cu, cod sau ceva? mi sau facut poze si ati vazut ca nam nimik dar ce sa va fac daca sunteti turci.
Am 100000 de draci pentru ca joc de vreo 4-5 zile pe server miam facut XP si etc level pnm.. si acuma ma trezesc cu ban cami vine sa si injur in pnm nu este deloc corect sunt 100% ofticat acmX(X( Vreau sa stiu daca mil scoateti si mie , daca eram Aragon* :-j nu intrat cu numele de clan sDs| ca sa va dati seama nu? UITATIVA BINE CA SUNTEM 2 SDS PE SERVER 1 eu sDs|Hunter* si mai este varul meu sDs|@d! draqX(X(
Daca reram aragon si vruiam sa mai joc pe server imi schimbam nick in altceva nu tot sDs| :-j gaseam eu un nick oricare:-j Blocky Blizzi etc:-j dar nu sunt el asta deduce ca am nick sDs|:-j mam uitat si la cerera lui de unban am vaz si demoul lui si ce avea.. Acm il sun sal injur ca din cauza lui iau ban;))
Deci Ban sau UNBAN?
Last edited by Hunter* on Sat Feb 18, 2012 2:08 am, edited 1 time in total.
Hunter*
Banned
Banned

Re: sDs|Hunter*

Post by Hunter* »

Nici nu mati lasat sa raspund in celalalt topic ca eu acuma intrai sa vad daca mi lati scos rpd TC voi altceva nu stitii decat TC aveti obsesie dupa TC nu asteptati ca lumea sa se justifice dati TC in continuare.
Hunter*
Banned
Banned

Post by Hunter* »

Doamne acuma ma uitai la demo:)):)) Ma tu pe ala vrei sa ma acuzi de cod? Ce cod aim wall speed? Uitate mai atent copil de 10 ani. 1. Nu ieseam cutinta pe dany123:-j sa zici ca am wall.. miai dat si blind ala ma luat de vreo 7 ori la rand codatu ala este de la mn din oras atunci avea leis.exe dar stiam ca esti admin si nam vrut sai zic sal scoata ca ii dateai direct ban si ma cunosc bine cu el. 2.Speed in nici un caz:)) 3. Crek la ultimu kill ai zis ca am aim=)) dar ce ma tie nu ti sa intamplat nici odata sa tii apasat intruna click si sai dai HS sa sara tinta sau etc:))? si daca avam AIM ala nici nu iesea din baza;). Se vede ca joci de ieri CS daca pe acel demo ma acuzi de cod:))
Si daca eram aragon sau codat nu mai stateam sa fac cerere de unban:)) schimbam nick cum am mai zis si jucam linistit.
Hunter*
Banned
Banned

Post by Hunter* »

Va rog sami scuzai linbajul de aseara.. dar eram maxim de suparat pentru ca chiar miati dat ban degeaba.
Scuzati si aceste multe mesaje deodata..:)
Astept raspunsul vostru in legatura cu Ban-ul meu, Multumesc!
Hunter*
Banned
Banned

Post by Hunter* »

Am respectat modelul intr-un alt topic dar separe ca cineva sa gandit sa dea TC inainte sa ma exprim si eu.
Si sami dea si ban pe forum, de aceea sunt asa nervos.
Hunter*
Banned
Banned

Post by Hunter* »

Ce coduri ma:O? Teai uitat la demo? Ala ma omorat de 7 ori la rand am jucat cu coduri:O?
Dhoamne spune si mie cu ce cod am jucat daca asa ziceti voi:O Shock mia facut poze si sa aflat ca nam avut wall sau eu stiu alte coduri. In acel demo dau un hs si gata am cod? Deci eu iau BAN nu? Iar ala care ma omorat atunci in demo ramane asa? Stitii ca ala avea Silent Aim si Wall mai bine zis leis.exe deci eu curat joc pe server 1 vs 1 cu un codat si eu sunt cel banat nui asa? Doamne chiar ma enervati sunteti total incorecti:-j
Astept reply sami spui si mie cu ce cod am jucat:-j
Si sa nu dati TCX( poate dau un reply la ce cod ziceti ca am.
Edit: Tu spui acolo ceva de a 3-a sansa dar eu nu am primito nici pe a 2-a.
AsK
Member
Member

Post by AsK »

Ban pe forum si pe contul asta ca pe celelalte doua.
Hunter*
Banned
Banned

Post by Hunter* »

Ma asta e retardat?
Cred ca este vreun copil dala de 14 ani.
Eu am zis sami spuneti si mie cu ce cod am jucat daca ziceti ca am jucat cu cod:-j
Vrei sa spui celallt nu celelalte, esti un ***** ma gasisi pe mine ca sunt Aragon:)) dar mai e un sDs pe server.
Maine sai dai si aluia ban ma ca si ala e Aragon, un admin incapabil pot sa zic.
Nici nu ma mai intereseaza daca imi scoateti sau nu banul asta este decizia voastra
Dar cu un asemenea admin o sa pierdeti sute de jucatori. este vaide capu lui.
Traeste si el pe net ca altcea e varza. cica ma cunoaste dar eu nul stiu deloc:-j
Ma oftic mai mult ca ma acomodasem pe sv cunoscusem mai multi jucatori cu care mam imprietenit in cele 4-5 zile de cand joc. dar ce sa va fac:-j am jucat atatea zile degeaba sa fac XP si acuma imi da un copil de 14 ani ban pe nush ce motiv, jucam cu cun codat pe fy_snow eu curat si mie mia dat ban ce sai faci. Puteti sa intrebati si jucatori daca am eu cod sa vedeti ce o sa va zica, ca azi ma si intrebau dc am luat ban si etc...
Am nervi cati nam avut niciodata pe copilu asta.
Va urez bafta tuturor si scpati dasta:D
Sper sa nu ma mai vad pe undeva cu asta care nu stie nici comanda de slay;))
Salut Tuturor, poate moi mai revedea cu vreouni dintre voi.
Hunter*
Banned
Banned

Post by Hunter* »

Acua citii mai atent:))
Copile tu ma acuzi de NoRecoil=))?
Cred ca nai invatat ca exista si cfguri care iti imbunatatesc tinta sa nu sara pana la mama draq:))
90% folosesc asa ceva daca nu ai aflat til dau eu sal vezi;)))
Este cfg lu iReaL din 2011 parca.:)) are cateva avantaje fata de deffault sau alte cfg-uri si este legal pe orice server.
Daca pentru cfg miai dat ban esti planta, ca mie pe cs numi merg codurile ca e un altfel de CS mai diferit.
Daca vreti sa va dau cfg-ul sa va uitati la el sa vedeti ca poate de la el e spunetimi.
Cfg asta il folosesc majoritatea din fostul clan sDs pentru ca este foarte bun.
Garnyatar
Fondator Pensionat
Fondator Pensionat

Post by Garnyatar »

Hunter* wrote:Acua citii mai atent:))
Copile tu ma acuzi de NoRecoil=))?
Cred ca nai invatat ca exista si cfguri care iti imbunatatesc tinta sa nu sara pana la mama draq:))
90% folosesc asa ceva daca nu ai aflat til dau eu sal vezi;)))
Este cfg lu iReaL din 2011 parca.:)) are cateva avantaje fata de deffault sau alte cfg-uri si este legal pe orice server.
Daca pentru cfg miai dat ban esti planta, ca mie pe cs numi merg codurile ca e un altfel de CS mai diferit.
Daca vreti sa va dau cfg-ul sa va uitati la el sa vedeti ca poate de la el e spunetimi.
Cfg asta il folosesc majoritatea din fostul clan sDs pentru ca este foarte bun.

Asta inseamna exploit si se trateaza ca atare
Banatil pe forum
TC.
furien.profgamers.ro

Image
Hunter*
Banned
Banned

Post by Hunter* »

Ma 3 sferturi din server foloseste asa ceva, si este legal pe toate serverele numai pe asta nu?
Aratatimi si mie unde scrie ca nu am voie cu cu un asemenea cfg?
Uitativa si pe ati sa vedeti ca si ei folosesc nu doar eu si nici nu stiam ca la voieste interzis asa ceva:-j
Cfg-urile nici nar trebui interzise. si nici nu stiu ce inseamna ala exploit.
Aproape tot serveru foloseste si voi mati gasit fix pe mine , spuneti in pnm macar ca aveti ceva cu mn si gata.
Hai ca sunteti de tot rasu va las draq in pace cu sv-rele voastre , si eu care ca bou vruiam sa incerc sa va ajut cu serverele, imbunatatiri etc ca stiu sa fac si sa editez pluginuri:-j
Vaide capu vostru dupa comportamentu asta sunteti de tot rasu, bafta voua.
Last edited by Hunter* on Sun Feb 19, 2012 2:22 am, edited 1 time in total.
DEATHWING
Fondator Pensionat
Fondator Pensionat

Post by DEATHWING »

Copilasule, nu sti ce-i ala exploit si sti sa editezi un plugin? Am auzit-o si pe asta... Cfgurile sunt interzise si ceea ce spui tu ca majoritatea au este o aberatie. Apropo, AsK are 20+ ani, asta ca sa te lamuresc. Nu esti primul care incalca regulile si cu siguranta nici ultimul. Deci ramai cu banul si fugi de te joaca pe serverul tau unde cfgurile sunt permise.

T/C.
Timpul nu iarta pe nimeni...
Cbla
Fondator Pensionat
Fondator Pensionat

Post by Cbla »

Ce zici tu, sunt permise doar pe servere de mana a 3-a si a 4-a, in rest sunt interzise, la fel si la competitii precum PGL sau ESL sunt INTERZISE. Evident cei de la Valve nu asa au facut jocul cum modifica exploitul respectiv, asta ar trebui sa-ti dea de gandit.
PS: Noi avem un regulament in care scrie expoiturile de orice natura sunt strict interzise. Ce e permis si ce nu e pe alte servere, nu ne intereseaza, noi avem regulamentul nostru si asta trebuie sa respecti cand intrii la noi. La capitolul ce e permis si ce nu e, in general ne luam dupa regulamentul PGL/ESL.
Image
"The day Microsoft makes something that doesn't suck is probably the day they start making vacuum cleaners" -- Ernst Jan Plugge
Name
Fondator Pensionat
Fondator Pensionat

Post by Name »

Hunter* wrote:Ma 3 sferturi din server foloseste asa ceva, si este legal pe toate serverele numai pe asta nu?
Aratatimi si mie unde scrie ca nu am voie cu cu un asemenea cfg?
Uitativa si pe ati sa vedeti ca si ei folosesc nu doar eu si nici nu stiam ca la voieste interzis asa ceva:-j
Cfg-urile nici nar trebui interzise. si nici nu stiu ce inseamna ala exploit.
Aproape tot serveru foloseste si voi mati gasit fix pe mine , spuneti in pnm macar ca aveti ceva cu mn si gata.
Hai ca sunteti de tot rasu va las draq in pace cu sv-rele voastre , si eu care ca bou vruiam sa incerc sa va ajut cu serverele, imbunatatiri etc ca stiu sa fac si sa editez pluginuri:-j
Vaide capu vostru dupa comportamentu asta sunteti de tot rasu, bafta voua.

Adio, ban si pe forum :) dute pe serverele unde iti este permis asa ceva, adica la mamica ta pe tarla.

Sti sa editezi pluginuri dar nu sti sa iti traiesti viata? :laugh: nasol.

Succes. Adio.
Game-Servers/Counter-Strike-1-6--War3FT-/Cereri-Unban---Unban-requests/O-a-2-a-sansa---solutii-alternative--4425/index.html
"Nu-ti dorii bani, faima, putere, respect
Daca ai varsta la care nu esti in stare sa le ti piept"

Image
Locked

Return to “Cereri Unban | Unban requests”