Nick-ul tau: [CN]*Piticu (sunt dat afara din clan deci voi fi FaLL|Piticu) dar in caz ca voi primi un ban voi intra pe cn piticu si voi sterge xp! sa nu spuneti dupaia ca eu am facut xp cu cod. si iau totul de la zero
Nick-ul adminului (*): chiar nu stiu ...
IP-ul tau / Steam Auth Id: 89-45-214-28
Data la care ai fost banat (**): Pai cica am silent aim! ca sa spun asa am luat un cfg de pe net numit SilenT.cfg cand intru in el spune asa! cfg made of SeDaN , TeG-SedaN
Alte mentiuni: cred ca sunt nevionvat. Sunt decis sa iau totul de la 0 ! Sa imi resetez xp tot , dar lasati-ma sa joc , sunt dispus sa fiu mereu verificat! Dar vreau sa joc pe sv ca nu gasesc nici un alt server d war3ft mai tare k asta .. am ajuns la aceasta concluzie akm. Vreau sa va cer scuze daca am gresit cu ceva si vreau sa se lamureasca faza ca am fost prins k cod! Sa stiu de ce am luat ban ca nu mam lamurit si daca cfg ala avea aim asta e..... Am gresit .. Va rog inca o data sa ma iertati si sper sa primesc unban!
SUNT DISPUS SA IAU TOTUL DE LA 0 DAR SA MA LASATI SA JOC PE ACEST SV! VA ROG FRUMOS!
Multumesc celor care au citit si nu au trecut cu vederea cererea mea de unban
Cand voi face rost d bani voi lua si steam! Steam original si pt cumpararea lui ii voi cere ajutorul unui admin( nu prea stiu eu cu dastea)
Name : Eu vreau sa joc pe sv , dar steam nu pot lua akm .. . . . . poate voi lua nu stiu sigur maicamea nu ma mia lasa sa bag bani in jocuri etc.. akm asta e , dar explica-mi si mie dc e obligatoriu steam on la mine?!
Aratati-mi va rog dovada ca am intrat eu cu cod!
Sallut sunt eu piticu va rog cititi!
-
FaLLpiticu
- Junior

Sallut sunt eu piticu va rog cititi!
Last edited by FaLLpiticu on Fri Jun 24, 2011 12:17 pm, edited 2 times in total.
- Name
- Fondator Pensionat

Re: Sallut sunt eu piticu va rog cititi!
Piticule ti sa spus si ultima data: FA ROST DE STEAM si te primim cu drag:| e 50lei o licenta FFS..o alocatie...
Eu sincer iti zic.. Daca iti pasa iti luai steam;) eu am renuntat la un onwer pe un svr de 3 ani 24/7 plin non-stop deathrun si mi-am luat si steam ptr aceasta comunitate
..o iubesti? Arat-o !
Eu sincer iti zic.. Daca iti pasa iti luai steam;) eu am renuntat la un onwer pe un svr de 3 ani 24/7 plin non-stop deathrun si mi-am luat si steam ptr aceasta comunitate
..o iubesti? Arat-o !"Nu-ti dorii bani, faima, putere, respect
Daca ai varsta la care nu esti in stare sa le ti piept"

Daca ai varsta la care nu esti in stare sa le ti piept"

Re: Sallut sunt eu piticu va rog cititi!
E obligatoriu steam la tine ca ai fost prins codat, punct. Daca joci codat de pe steam o sa iei ban VAC pe cont si pace. Daca te prindem fara steam vre-odata, iei ban. Daca vrei sa joci la noi, joci de pe steam numai, asta e garantia ce trebuie sa ne arati.
PS: daca mama nu-ti da bani pentru steam, dute si lucreaza pentru ei, daca vrei o sa ai steam.
PS: daca mama nu-ti da bani pentru steam, dute si lucreaza pentru ei, daca vrei o sa ai steam.