Chrom

[RO] Cereri unban pe serverul war3ft.
[EN] Unban requests for war3ft server.
Forum rules
Cautati Voturi si Apasati Semnul +
||
\\//
Image
Locked
Chrom
Silver Member
Silver Member

Chrom

Post by Chrom »

Salutare all, din pacate nu prea mi-ati lasat loc de imi a spune ce aveam de zis dupa toate cele.....Am inteles cu ce am gresit,am inteles ca nu trebuia sa am comanda aceea setata astfel,nu prea stiu ce sa zic sincer,fiindca cu siguranta ati auzit multe....eu doar va rog cu umilinta,o a doua sansa...acuma stiu cu ce am gresit si cum sa nu mai gresesc pe viitor....oameni suntem toti..asa ca rog toti adminii sa imi acordeze o a doua sansa...puteti tine asupra mea o supraveghere de 24/7..nu ma deranjeaza...dar va rog nu ma catalogati ca restul...eu mereu am jucat de placere fara coduri,hacks sau cine mai stie ce...acuma,nu pot zice decat ca a fost o eroare umana....asa ca va rog in a-mi acorda inca o sansa....puteti sa ma tineti sub supraveghere,nu ma deranjeaza,fiindca nu am nimik de ascuns..dar macar dati-mi a doua sansa....eventually we are just human...and humans make mistakes, but what makes us more human,is belive that we deserve a second chance...

with all respect....Chrom...cheers
ssd
Fondator Pensionat
Fondator Pensionat

Re: Chrom

Post by ssd »

Va rog sa-i scoate-ti banul (in caz ca nu e unul temporar). Chrom joaca de ceva vreme pe sv de war3 si nu a facut niciodata probleme iar mizeria cu minmodels mai toti o au activata din cate am vazut. Decat banatii jucatorii mai bine scos Mole si am rezolvat treaba.
Childhood is short ..... immaturity is forever!!
Name
Fondator Pensionat
Fondator Pensionat

Post by Name »

LA prima ta cerere ti-am si zis sa imi lasi un pm cu o explicatie, dar de ce nu mi-ai mai dat?
@ssd -> stiu asta :P

Lasa-mi un ip, o sa fac un anunt legat de minmoddels cat de curand :) ma gandesc foarte serios sa o scot(regula: minmoddels 1=ban) cu toate ca asa se procedeaza, dar gandirea romanului e lamentabila..

astept un ip + nume lasat aici
"Nu-ti dorii bani, faima, putere, respect
Daca ai varsta la care nu esti in stare sa le ti piept"

Image
Chrom
Silver Member
Silver Member

Post by Chrom »

Nick: Chrom
IP: 193.254.230.253

@Name....mai bine mi-am sustinut cazul public ptr a putea fiecare sa inteleaga ce s-a intamplat si sa isi spuna parerea

@ssd...multumesc de suport ;)

sper ca se va rezolva problema mea si va multumesc de intelegere

Cu tot respectul,
Chrom.....cheers!
Name
Fondator Pensionat
Fondator Pensionat

Post by Name »

Done.
Unbanned.

Intr-un fel ne pare rau ptr cele intamplate[ca (tu)ai folosit minmodels 1]
cbla wrote:PS: cand intrii pe server ti-l seteaza pe 0, dupa mana ta e de vina ca l-ai pus pe 1 intentionat

BTW. Game-Servers/Counter-Strike-1-6--War3FT-/-RO--Regulament-aditional-War3FT-4226/index.html :yes:
"Nu-ti dorii bani, faima, putere, respect
Daca ai varsta la care nu esti in stare sa le ti piept"

Image
Locked

Return to “Cereri Unban | Unban requests”