Cerere unban sHad0w

[RO] Cereri unban pe serverul war3ft.
[EN] Unban requests for war3ft server.
Forum rules
Cautati Voturi si Apasati Semnul +
||
\\//
Image
Locked
sHad0w
Junior
Junior

Cerere unban sHad0w

Post by sHad0w »

Nick: sHad0w
Data/ora cand ai luat ban: 06.01.2013 , in jura de ora 17 ....(17:00-17:10)
IP-ul / Steam Auth ID-ul vostru: 79.119.187.148 .. mentionez ca il am schimbator si puteam intra oricand dinnou pe server ... dar am zis ca mai bine fac cerere unban ) sa se vede si greseala lui Floryn..
Alte mentiuni: As dorii sa mentionez ca Floryn acest admin care "respecta regulie la sange si poate fi prieten dar regulile sunt reguli" (cum ii scrie in semnatura) are favoriti:) : un anume snake se urca pe mapa de la 35 hp si nu zice nimik. cand oricine altul se urca i da kick, azi le-am zis sa echilibreze... erau 9v6 pe westwood... si nuj ce tot comenta unul si i-am raspuns pote meritam gag.. dar adminul Floryn sa tinut de glume :

Image
Image
Image
Floryn
Gold Member
Gold Member

Re: Cerere unban sHad0w

Post by Floryn »

echilibreza Automat ii setat invata sa vb frumos pe server tot timpul injuri sa urcat pe mapa si iam zis cai nu are voie pe mapa si nu so mai urcat tie tiam dat de cateva ori mute si tot injurai se vede si in prma poza ce ai postato aia am apucat si eu sa fac vb frumos si nam treaba ta
Furien.ProfGamers.RO
Image
sHad0w
Junior
Junior

Post by sHad0w »

de cand se da ban pt o injuratura plus ca nu am injurat stafful. am injurat pe ala ce ma injurase inainte. Si astept decizia unui admin mai mare, si la faza cu urcatul pe mapa am dovada ca la mine imi zici sa ma dau jos si snake lamv azuyt de 6 ori pe mapa si nici 1 data nu i-ai zis am martori .. daca ar sti sa foloseasca forumul
Ofis
Valued Member
Valued Member

Post by Ofis »

Pe viitor respecta regulile si ai grija la limbaj!
Unbanned ! T/C
Cand barbatul are o situatie proasta, cauta o femeie. Cand situatia se imbunatateste, mai cauta una.

http://stats.profgamers.ro/player.php?id=296645
Chrom
Silver Member
Silver Member

Post by Chrom »

citeste regulamentul in primul rand : game-servers/counter-strike-1-6-war3ft/ro-regulament-aditional-war3ft/index.html

singurul lucru care reiese din poze este ca ai un limbaj cam colorat, si se da ban si pentru asa ceva, poate nu permanent la prima abatere dar un temp ban se poate

edit: a raspuns Ofis inaintea mea
Locked

Return to “Cereri Unban | Unban requests”