Cerere UnBan [darkmovie]

[RO] Cereri unban pe serverul war3ft.
[EN] Unban requests for war3ft server.
Forum rules
Cautati Voturi si Apasati Semnul +
||
\\//
Image
Locked
darkmovie
Junior
Junior

Cerere UnBan [darkmovie]

Post by darkmovie »

Modelul cererii:
Nick: darkmovie
Data/ora cand ai luat ban: imi pare rau dar nu mai stiu pt ca am incercat sa imi fac un cont si sa fac cererea , noroc cu IceWind ca ma ajutat :D sa fac contul astazi
IP-ul / Steam Auth ID-ul vostru: 92.114.62.194 , nu am steam si id este netejoru.sorin
Alte mentiuni: pai vreau sa iau UnBan pentru ca nu am facut nimic rau :| , sa va explic cum am luat ban :| . Deci intr-o zi a inrat un copilas fara viata cu cod , avea speed , wall si aim , si eu mam fotarat sa intru cu cod pentru al scoate de pe sv . El nu sa saturat de cate ori il luam si a intrat mi se pare un admin sau a iesit el , ca nu mai era in joc si cand sa ies sa scot codul , mia aparut in consola BAN :| , si nu am vrut decat sa iasa un copil cu cod , sa ne lase sa ne jucam in pace si liniste :D ! Sper sa iau UnBan pt ca imi place foarte mult servarul acesta :D !
DeathKnigh
Silver Member
Silver Member

Re: Cerere UnBan [darkmovie]

Post by DeathKnigh »

banul ramane .. e dat de mn.. trebuia sa faci o reclamatie pe forum cu x are cod .. luai ip cu amx_showip ... si cu un demo si era de ajuns .. nu trebuia sa joci cu cod ..

dar sa revenim .. nu era nici un codat pe sv atunci .. doar tu ... ca eram pe sv de 1h si ceva .. din cate imi aduc aminte ...

name : darkmovie VALVE_ID_LAN
ip: 92.114.62.194 z
data: 18/3/2012
ora: 16:35
motiv: wall
dovada: demo http://www.fileshare.ro/51220898132

ps: probleme cu uploadu caut pe cineva sa le uploadeze .. revin in 10min..
Image
darkmovie
Junior
Junior

Post by darkmovie »

Frate x(( dc esti asa eu nu intram cu cod intentionat x(( am intrat sa scapam de bulangiul ala , si sa sti ca era un codat x(( , doamne !
darkmovie
Junior
Junior

Post by darkmovie »

Da ma pt ca plecase si eu cand vroiam sa ies din CS si sa revin fara wall , nu am apucat sa dau Quit game ca am luat BAN , aiurea Man , ce dracu ca eu nu aveam cod , doar atuncea si din cauza la un codat x(( , si imi place sv dasta am si facut cererea de Un Ban , daca ma durea in cur de sv nici nu faceam cererea x(
DeathKnigh
Silver Member
Silver Member

Post by DeathKnigh »

topic close .. si Name .. da niste warn aici .. pt limbaj si dublu post .. multumesc ..
Image
Name
Fondator Pensionat
Fondator Pensionat

Post by Name »

"Nu-ti dorii bani, faima, putere, respect
Daca ai varsta la care nu esti in stare sa le ti piept"

Image
Locked

Return to “Cereri Unban | Unban requests”