05-12-2011 unban loewe

[RO] Cereri unban pe serverul war3ft.
[EN] Unban requests for war3ft server.
Forum rules
Cautati Voturi si Apasati Semnul +
||
\\//
Image
Locked
loewe
Junior
Junior

05-12-2011 unban loewe

Post by loewe »

Modelul cererii:
Nick: loewe
Data/ora cand ai luat ban: 05-12-2011
IP-ul / Steam Auth ID-ul vostru: 195.206.242.1
Alte mentiuni: gogu botul fara exp mi-a facut poze i le-am dat imediat , nu au fost probleme pana ce imi cere demo-ul cu numele profgamers care cica se face automat la intrarea pe server...am prieteni pe skype care tot la fel nu au demo in cstrike de pe serverul de warcraft...la fel si eu nu am nici un demo decat celor care au fost banati (demo facut de mine) imi zicea gogu ca am eu ceva care nu da voie sa inregistreze...nic nu stiu ce sa mai zic...cand il vad ce poate sa scrie...
As vrea sa mai mentionez ca am experienta foarte foarte mare...si va zic un lucru 100% sigur : Sunt coduri pt. STEAM, exista cu carul... si acele coduri cand ti se face demo nu se vede wallul !!!!!(auzeam playeri/admini [ba lasa-l ca are steam nu are cum sa joace cu coduri] wallul iese doar in poze deci degeaba faci demo ;)
Sper ca s-a inteles ce am avut de zis...astept parerea altor admini si sa mi se explice si mie de ce nici eu nici phantasy nici freedy nu au demo numai gogu` are demo cand se conecteaza pe server...nici nu stiu ce sa mai zic ce sa mai fac...astept alti admini cel mai bine. :chair:

POZELE FACUTE DE GOGU
R3dSTarSs
Valued Member
Valued Member

Re: 05-12-2011 unban loewe

Post by R3dSTarSs »

Gogu aia cu demo automat e pe pub nu e si pe war din cate stiu eu
Si cu codurile pt steam poate ca exista dar nu cred ca risca 11 euro sa vada daca chiar merge codul si in + dc au mai dat bani pe el daca tot cu cod joaca .... si tu in loc sa ne bati pe noi la cap cand tu zici ca ala are cod si noi zicem ca e curat poti face frumosel demo si il postezi
Nu se vede ca ai experieta la tn care joaca bn e codat cred ca daca noone nu era admin si pe el il faceai codat..
Ma rog il asteptam pe gogu sa ne zica el cum sta treaba
Last edited by R3dSTarSs on Mon Dec 05, 2011 10:17 pm, edited 2 times in total.
DEATHWING
Fondator Pensionat
Fondator Pensionat

Post by DEATHWING »

nu vedeti mah ca se vede codu in poze? :laugh: sau punctele alea verzi sunt mizerii de pe pereti?
Timpul nu iarta pe nimeni...
Name
Fondator Pensionat
Fondator Pensionat

Post by Name »

DEATHWING wrote:nu vedeti mah ca se vede codu in poze? :laugh: sau punctele alea verzi sunt mizerii de pe pereti?

death ti-e rau? aia e ultimate !
"Nu-ti dorii bani, faima, putere, respect
Daca ai varsta la care nu esti in stare sa le ti piept"

Image
T3RM!NAT0R
Member
Member

Post by T3RM!NAT0R »

se vede ca nu are wall in a treia poza este un om sus si nu i se vad picioarele...
Fiecare vot conteaza

Va multumim!

Link1: http://servere-cs.freakz.ro/cs_server-w ... 20398.html
Link2: http://play.celife.ro/server.php?id=13182
TIP: cautati Voturi: X (Voteaza) si apasati-l!

Image
Garnyatar
Fondator Pensionat
Fondator Pensionat

Post by Garnyatar »

loewe wrote: wallul iese doar in poze deci degeaba faci demo ;)

Te inseli amarnic , si ai mai facut si cerere de admin :)? in general demo se face pentru orice cod ... walul cel care iese in poze e din 2002-2004 facut , cele mai noi walluri nu ies in poze , oricum nu se vede nimic in pozele alea deci e curat loewe
furien.profgamers.ro

Image
Cbla
Fondator Pensionat
Fondator Pensionat

Post by Cbla »

Da, modul cu demo nu e pe war3ft, defapt mai toate pluginurile decat cele esentiale sunt scoase de pe war3ft. Deci dati-i unban. TC.
Image
"The day Microsoft makes something that doesn't suck is probably the day they start making vacuum cleaners" -- Ernst Jan Plugge
Locked

Return to “Cereri Unban | Unban requests”