Unban Jesse
Unban Jesse
Nick:Jesse
Ora/Data: 12-18/ 11-03-2013
IP:192.168.1.1
Nu stiu de ce am primit ban.Cand vreau sa intru pe server imi zice ``You have been banned from this server.
Imi puteti spune de ce am luat ban? Va rog sa-mi debanati Ip-ul!!!
Ora/Data: 12-18/ 11-03-2013
IP:192.168.1.1
Nu stiu de ce am primit ban.Cand vreau sa intru pe server imi zice ``You have been banned from this server.
Imi puteti spune de ce am luat ban? Va rog sa-mi debanati Ip-ul!!!
Re: Unban Jesse
nu sunt sigur dar nu imi mai intra pe server .poti face ceva?
De cand nu mai poti intra pe sv, si cu ce nume ai jucat cel mai des??Crank wrote:nu sunt sigur dar nu imi mai intra pe server .poti face ceva?
DE IERI NU MAI POT INTRA CU NICIUN NUME PE SERVER. Cel mai mult am jucat cu Jesse si Jesse!
Ma puteti ajuta ?? nu stiu ce naiba are imi zice ''You have been banned from this server ''.
Last edited by Crank on Tue Mar 12, 2013 10:31 pm, edited 1 time in total.
In primu rand nu mai fa double-post, in al doilea rand esti banat, vom cauta adminul care ti-a dat ban si iti vom prezenta motivul banului
Pai va rog eu sa imi prezentati si mie situatia banului. si pentru cat timp dureaza.Va multumesc!!!
Banul probabil este permanent, in cel mai scurt timp iti vom prezenta motivul
Va multumesc !! si va astept cu motivul banului!!! Vreau si eu sa mai fac un cs si nu imi merge si iti jur ca nu am folosit in viata mea cod-uri .
Imi cer scuze ca postez dupa ce ai dat T/C, dar nici dupa ce mi-ai dat Unban nu pot intra pe server deaorece imi zice;You have been banned from this server.
Ip-ul pe care ni l-ai dat este ip-ul routerului
Ip meu este :92.80.209.118