Nick: FaN|BmW*
Data si ora cand ai luat ban: 21.01.2014
IP-ul / Steam Auth ID-ul vostru: 31.14.131.185
Alte mentiuni: sourced mi te adresez tie deoarce tu continui sa-m da-i ban mereu.Ti-am supus-o de 10ori ca nu am fost eu atunci pe server si adresa nu era buna,ma stii de atat timp de ce continui sa ma ignori.Scoate ban-ul si dovedeste ca esti un admin cinstit.Atat am avut de spus,daca si acum stergi topicul sau il blochezi ,nu stiu ce sa am zic....Multumesc.O zi buna!
Unabn Bmw(sourced nu mai sterge topicul)
Re: Unabn Bmw(sourced nu mai sterge topicul)
Nu eu sterg nici un topic!
Banul ramane!
Banul ramane!
Connect Furien.profgamers.ro
Connect Deathrun.profgamers.ro
Connect War3ft.profgamers.ro
Connect Respawn.profgamers.ro
Connect Zm.profgamers.ro
~ProfGamers Community~
Connect Deathrun.profgamers.ro
Connect War3ft.profgamers.ro
Connect Respawn.profgamers.ro
Connect Zm.profgamers.ro
~ProfGamers Community~
- Floryn
- Gold Member

FaN|BmW*. doar Ownerii. au acces sa stearga sa blocheze. un topic Sourced. nu are acces
vrei sa joci pe server. platesti 10 euro lu Dev. si nu are nimeni nici o treaba cu tine daca nu platestii.
vei fi banat tot timpul...
vrei sa joci pe server. platesti 10 euro lu Dev. si nu are nimeni nici o treaba cu tine daca nu platestii.
vei fi banat tot timpul...
nu inteleg,de ce sA PLATESC 10E!!!!!
Pt ca asa pedepsesc eu arogantii ca tine
tu crezi ca accesul la server e un drept ??? E un privilegiu pe care nu l ai stiut respecta un privilegiu de care te pot lipsi fara nici macar sa ma explic sau sa t atentionez. In spate sunt oameni care muncesc sa tina sv-ul activ / in picioare un server cu reguli pe care nu le ai respectat.
bmw are ban pe forum, motiv: injurii la adresa adminilor furien in raport. TC.

"The day Microsoft makes something that doesn't suck is probably the day they start making vacuum cleaners" -- Ernst Jan Plugge