Cerere unban Mo cu AWP

[RO] Cereri unban pe server
[EN] Unban requests on server
Locked
Mo cu AWP
Junior
Junior

Cerere unban Mo cu AWP

Post by Mo cu AWP »

Modelul cererii:
Nick: Mo cu AWP
Data si ora cand ai luat ban: 2/11/2012 10:47
IP-ul / Steam Auth ID-ul vostru: 89.39.174.39
Alte mentiuni(daca aveti): Am vazut ca am luat pentru bunny hop in config,sincer,am fost de mai multe ori cu alti admin pe server (tot pe asta) cu bunny hop (il am cam de vro,3 zile) si nu am luat ban sau advertisment deloc,si ma miram de ce am luat ban cand am vazut voteban pe server,acum am vazut cand m-am logat sa vad banlistul,si eu consider (ca stiu cum e sa fii admin) ca prima data sa atentionezi pe cineva cand incalca reguli,sau alte pedepse gen kick (inafara de cazul cu codatii) inainte sa ii dai ban (consider ca bunny hop in config nu este cod) in conditia in care eu m-am trezit in fata cu "Voteban Mo cu AWP 1.Yes 2.No" si erau cativa jucatori care m-au ajutat cu un vot sa nu iau ban,care ma stiu de mai de mult si nu intelegeau de ce iau ban,si uite,ca ma trezesc cu ban in fata mea,fara sa m-i se spuna de ce,si scorul era strans,cam 50/50 al ban,nu era gen 10/50 sa zici ca cineva ma ajuta special,si cum spuneam,faceam bunny hop in timp ce eram pe wallhang,si totusi,ma jucam pe server de jumatate sau mai multe de ora,si nu a remardcat nimeni ca incalc reguli,asa ca am continuat sa imi vad de treaba,fara sa stiu ca eu de 3 zile incalc o regula,daca stiam scoteam bunny hop din config,caci oricum nu ma prea ajuta la furien,eu consider ca este doar o incurcatura,si astept o judecata dreapta. :gn:
Thomas
Junior Plus
Junior Plus

Re: Cerere unban Mo cu AWP

Post by Thomas »

Trebuie sa intelegi ca bhop-ul este implementat pentru cei care au cumparat/castigat vip , insa noi avem doar bhop de sarit nu si pe pereti cu wallhang mergem normal , imi este aproape imposibil sa cred ca de cand joci(stiu ca joci de multa vreme) n-ai auzit nici un admin sau chiar pe mine ca faceam observatii celor care foloseau bhop. Si eu am folosit bhop la inceput cand am intrat primele zile pe server si inca eram incepator pana cand am vorbit cu garnystar pe messenger si l-am intrebat daca este legal(eu stiam ca este legal) si mi-a spus ca nu e legal asa ca l-am scos... presupun ca o sa trebuiasca sa dai 10 likeui pe pagina de facebook a comunitatii si vei rezolva problema . Dar asteapta sa vezi ce spune Garnystar .. din cate stiu e plecat zilele astea deci cel mai probabil maine seara iti va spune ce e de facut.
Mo cu AWP
Junior
Junior

Post by Mo cu AWP »

OK,dar nu stiam,oricum,nu joc de CHIAR ATAT de mult,doar de cateva luni,si de cele mai multe ori se intampla sa fiu pe alte servere sau nu prea intram cu admini on,si imi amintesc caci am vazut furieni cu bhop,dar or fi fost vip :-? .Oricum o sa vad ce am de facut...
k3nZz0r
Gold Member
Gold Member

Post by k3nZz0r »

frumos...faci cerere unban si joci pe sv linistit :)

3.10.2012 - 11:40 PM
deathrun.profgamers.ro

=PROFGAMERS COMMUNITY=
Mo cu AWP
Junior
Junior

Post by Mo cu AWP »

Da,am vazut ca am luat unban sau ceva de genu,dar ip dinamic nu am,cam pe la 12 H de cand am laut ban m-am trezit fara :-? ...
Doggy
Silver Member
Silver Member

Post by Doggy »

Salut,tu inca nu ai luat unban,deoarece banul a fost dat prin voteban si nu este permanent.
Pentru a primi unban,sarcina ta este sa dai 10 like-uri pe pagina de facebook a Comunitatii Profgamers( https://www.facebook.com/ProfGamersro?fref=ts ).
In prezent sunt 133,cand ajungi la 143 te rog sa ma anunti!
=PROFGAMERS COMMUNITY=

Image

Va pupa Doggy! :yahoo: :excited:

Image
Image
Mo cu AWP
Junior
Junior

Post by Mo cu AWP »

Mda,am dat un like,cum dau inca 9 de pe un cont?! :-/
Name
Fondator Pensionat
Fondator Pensionat

Post by Name »

Dai Share la pagina si vor da prietenii tai! Tine pagina de fb la sst si da mass cu ea [like + share]
"Nu-ti dorii bani, faima, putere, respect
Daca ai varsta la care nu esti in stare sa le ti piept"

Image
Garnyatar
Fondator Pensionat
Fondator Pensionat

Post by Garnyatar »

Imi pare rau, dar abea acum am ajuns acasa sa imi zic si eu un punct de vedere.
Banul ramane, in orice caz nesimtirea e mare ca joci pe server desii ai ban activ.M-am saturat de toti copii ce vin si cer unban ca nu au stiut, te-am vazut pe server si am anuntat ca e interzis cu bhop.
Dupa parerea ta, intra unu cu speed-aim-wall si mai intai il atentionez ca nu e voie cu cod, apoi dupa ce iese tot serverul ii dau ban nu?(doar un exemplu, asta nu inseamna ca iese toata lumea daca folosesti tu bhop)
T/C
furien.profgamers.ro

Image
Locked

Return to “Cereri Unban | Unban requests”