Nick :finnboy
Data :15.12.2012
Admin :Nicu
Motiv : multi account
Aparare :s-a produs o neintelegere,mi-am cumparat minecraft si am inceput sa joc cu un nick nou,am intrebat de cbla in PM daca se poate sa incep sa joc cu un nick nou,nu mi-a raspuns,am hotarit sa-mi dau acces la chesturi si Nicu a vazut ca am intrat de pe un nick pe altul,cred ca o sa ma intelegeti
Cerere unban finnboy
Re: Cerere unban
Imi cer scuze, nu am stiut, vazusem doar ca se delogase cineva din moldova, si dupa reintra cineva din acelasi loc, la interval mic de timp, credeam ca face conturi multiple pentru sponge, imi cer scuze, is gata sa imi primesc pedeapsa...
Scuze fiinboy, nu stiam.
Scuze fiinboy, nu stiam.Re: Cerere unban
nu cer sa fii pedepsit sau altceva,tu treaba ta de admin ti-ai facut-o(de a da ban pentru multi-account)
rog doar sa mi se scoata banul si gata
rog doar sa mi se scoata banul si gata
pe "finnboy" ai luat ban?
Fraternitatem Numquam Periculare
finnboy wrote:Nick :finnboy
Data :15.12.2012
Admin :Nicu
Motiv : multi account
Aparare :s-a produs o neintelegere,mi-am cumparat minecraft si am inceput sa joc cu un nick nou,am intrebat de cbla in PM daca se poate sa incep sa joc cu un nick nou,nu mi-a raspuns,am hotarit sa-mi dau acces la chesturi si Nicu a vazut ca am intrat de pe un nick pe altul,cred ca o sa ma intelegeti
scuze, eu ti-am raspuns, dar n-ai mai intrat tu sa citesti PM-ul, si dupa vre-o saptamana mi-am golit outbox-ul, imi amintesc ca PMul inca era in outbox, deci asta e, daca intrebi ceva, macar intra sa citesti raspunsul.
Eu confirm ca mi-a dat acel PM, deci din partea mea stergeti-i ce tine de contul vechi si scoateti banul pe cel nou.

"The day Microsoft makes something that doesn't suck is probably the day they start making vacuum cleaners" -- Ernst Jan Plugge
Finnboy, imi pare rau dar va trebui sa astepti pana cand are Alex timp sa intre in joc si sa iti scoata banul. Voi face tot posibilul sa grabesc acest lucru si voi anunta aici cand ti-a fost scot banul.
-Postat de pe telefon.
-Postat de pe telefon.
Fraternitatem Numquam Periculare
ok,voi astepta, ms de atentie