Nickname : HarapAlb
Nume/Prenume : Alex C
Varsta : 23
Motiv : Oridecate ori voi nu sunteti pe server, multi jucatori isi fac de cap si vorbesc foarte urat unul cu celalat, cred ca este nevoie, din pacate, si in timpul zilei sa fie un membru din staff pe server. Dar si sa ajut jucatorii care au probleme/intrebari, dar nu cu raspunsuri /warp info ci cu informatii folositoare.
Optional :
Cerere Helper HarapAlb
Moderator: trolley
Re: Cerere Helper HarapAlb
Scuze, dar pe bune ???HarapAlb wrote:Varsta : 23

"The day Microsoft makes something that doesn't suck is probably the day they start making vacuum cleaners" -- Ernst Jan Plugge
-
trolley
- Valued Member

Da-ne o poza cu buletinul xD cenzureaza ce vrei da sa vedem varsta 

“The best way to find out if you can trust somebody is to trust them.” ― Ernest Hemingway
R.I.P - 2 Decembrie 2009 - 19 Martie 2013 (idul vechi de mess) .. Traiasca Yahoo! Customers Care
credeam ca apreciati sinceritaea, trolley poate sa verifice
Da' serios, un om de 23 de ani are un job, o familie,dupa cum zici tu, esti disperat de minecraft ( fara suparare ). Macar recunoste varsta adevarata, si eu am 11 ani si am recunoscut 
Si? mai multi au un job si pe langa joaca si mc, eu am intrebat pentru ca a zis 23 si in email are "13" - de asta mi-a fost suspect ca a mai adaugat 10 la varstaDanyi27 wrote:Da' serios, un om de 23 de ani are un job, o familie,dupa cum zici tu, esti disperat de minecraft ( fara suparare ). Macar recunoste varsta adevarata, si eu am 11 ani si am recunoscut

"The day Microsoft makes something that doesn't suck is probably the day they start making vacuum cleaners" -- Ernst Jan Plugge