Nick:Seby_Has
Prenume:Andrei
Varsta(minim 15 ani):17
De cat timp jucati pe server/media timpului jucat pe server: media timpului e 32 de ore!
Motivul pentru care credeti ca meritati Helper:Pentru a sustine serverul si pentru a mai construi cateva warp-uri si sa mai fac cateva controale pe la playeri ca unii din ei au o metoda de a face bani cu trestia de zahar si pe care i-am prins le fac poza sau ii filmez si ii pun pe forum!
Experienta minecraft):4 ani
Y!M/skype:nu am skype...am doar mess si facebook , Id mess: ***,facebook: ***...poza de profil e cu o masina (VW) neagra...si poza e albnegru!
Alte mentiuni:Dupa ce voi aduce multe dovezi pe forum cu hackeri si playeri care injura si grade care injura si abuzeaza playerii vreau o recompensa....adica daca se poate sa fac o cerere UP...sa mai adaugati niste comenzi la gradul meu si in loc de Helper sa fie Helper+....Va multumesc![/b][/quote][/quote]
Cerere Helper Seby_Has
Cerere Helper Seby_Has
Last edited by eSTRO on Fri May 09, 2014 8:35 pm, edited 1 time in total.
Reason: datele nu le dai public exista PM
Reason: datele nu le dai public exista PM
Re: Cerere Helper Seby_Has
Ca helper nu ai acces la /vanish , /tp sau la warpuri , insa i-ai putea ajuta cu sfaturi sau/mute , respectiv /kick . Asteapta sa vada un admin si vei primi un raspuns.
Play.profgamers.ro:25565
Old Staff FIRST !
Old Staff FIRST !
Ok,multumesc!
-
eSTRO
- Server Owner

- Location: C:\Documents and Settings\Sistem\Application Data\.minecraft\play.profgamers.ro
Norocul til faci cu mana ta, nu te astepta sa il gasesti !