Cereri Admin/VIP | Admin/VIP requests
Nume Minecraft:0_VifoR_0
Varsta:15
De cat timp jucati pe server?:31 ore
De cat timp jucati Minecraft?:de o luna
Ce ai facut pana acum sa meriti helper?am dat noivenitilor iteme(diamond,armura,etc.)
Ce te-a facut sa aplici pentru pozitia de helper?:pentru ca e frumos sa ajuti
Ce imbunatatiri crezi ca vei aduce daca vei fi acceptat?:voi ajuta pe toti noiveniti sa gaseaca o casa/un adapost
De ce ai neaparat nevoie de Helper pentru a ajuta jucatorii?:pentru ca playeri sa reactioneje mai repede
Ai citit si retinut regulamentul serverului?da tot regulamentul
Cereri Admin VifoR
Cereri Admin VifoR
Last edited by Cbla on Sun Mar 17, 2013 3:50 pm, edited 1 time in total.
Reason: titlu corectat de staff, +1 warning.
Reason: titlu corectat de staff, +1 warning.
-
trolley
- Valued Member

Re: Cereri Admin/VIP | Admin/VIP requests
1... te-ai uitat la titlu sa vezi in ce hal e?
2. Helperii n-o sa ajute toata ziua playerii cu iteme cum ai zis tu in cerere, deci nu e un motiv bun.
3. La ce te referi sa "reactioneje" mai repede? Poti sa le gasesti un adapost si fara [Helper].
Si in ultimul rand... mai da-i si tu Preview cand scrii o cerere. ca e jale gramatica.
2. Helperii n-o sa ajute toata ziua playerii cu iteme cum ai zis tu in cerere, deci nu e un motiv bun.
3. La ce te referi sa "reactioneje" mai repede? Poti sa le gasesti un adapost si fara [Helper].
Si in ultimul rand... mai da-i si tu Preview cand scrii o cerere. ca e jale gramatica.
Last edited by trolley on Sun Mar 17, 2013 12:53 am, edited 1 time in total.

“The best way to find out if you can trust somebody is to trust them.” ― Ernest Hemingway
R.I.P - 2 Decembrie 2009 - 19 Martie 2013 (idul vechi de mess) .. Traiasca Yahoo! Customers Care
trolley, s-a schimbat numarul de ore necesare.Cerinte :
- minim 25 de ore jucate ( scrieti /playtime full pentru a vedea cate aveti jucate )
- minim 15 ani.
-
Garnyatar
- Fondator Pensionat

Imi pare rau, am uitat sa fac update.
Varsta minima este 17 ani.
Varsta minima este 17 ani.
Re: Cereri Admin VifoR
Titlul topicului corectat de staff, VifoR citeste macar modelul ala daca tot dai copy paste sa vezi ce scrie in el.
TC.
TC.

"The day Microsoft makes something that doesn't suck is probably the day they start making vacuum cleaners" -- Ernst Jan Plugge