Cerere Moderator Yusuke

[RO] Cereri Admin sau VIP pe server.
[EN] Admin or VIP requests forserver.
Locked
catalin
Junior
Junior

Cerere Moderator Yusuke

Post by catalin »

Nume joc:Yusuke
Varsta :11 ani(stiu ca este o varsta foarte mica dar cred ca am destul potential si sunt sincer cu varsta mea)
De cat timp jucati:de 1 an minecraft si pe sv 3 d 16 h 58 m 3 s
De ce doriti admin:As dorii moderator de oare ce as vrea sa ajut Jucatorii (siu va intrebati ce te opreste dar cand vreau s-ai ajut nu ma asculta vede doar ca scriu ceva acolo si nu inseamna nimic.Asa ca daca ar scrie moderator s-ar uita cineva la mine si m-ar asculta)

Last edited by catalin on Mon Nov 28, 2011 12:38 pm, edited 1 time in total.
Garnyatar
Fondator Pensionat
Fondator Pensionat

Re: Cerere Moderator Yusuke

Post by Garnyatar »

Nu stiu ce sa zic , eu iti accept cerere insa ramane sa astepti pana se elibereaza un loc , dupa ce se elbireaza locul vei fi contactat pentru interviu
Lasa un id de mess
furien.profgamers.ro

Image
catalin
Junior
Junior

Post by catalin »

Garnyatar wrote:Nu stiu ce sa zic , eu iti accept cerere insa ramane sa astepti pana se elibereaza un loc , dupa ce se elbireaza locul vei fi contactat pentru interviu
Lasa un id de mess

ID Mess:catalin_1811
Dar nu merge messenger :(( (am sa rezolv :yes: ) ,pana atunci contactati-ma pe skype :cata_catalin181 :D
lol379
Junior Plus
Junior Plus

Post by lol379 »

meriti moderator : ai ajutat jucatorii mult dar asteapta pana cand se elibereaza un loc-in curand lime va fi semiadmin-loc liber
Garnyatar
Fondator Pensionat
Fondator Pensionat

Post by Garnyatar »

lol379 wrote:meriti moderator : ai ajutat jucatorii mult dar asteapta pana cand se elibereaza un loc-in curand lime va fi semiadmin-loc liber

lol de unde esti tu atat de sigur ... se poate intampla orice ... se poate sa nu fie se paote sa fie .. .poate poti fi chiar tu semiadmin ... deci te rog , nu vorbi inainte de a sti :>
furien.profgamers.ro

Image
catalin
Junior
Junior

Post by catalin »

Garnyatar wrote:
lol379 wrote:meriti moderator : ai ajutat jucatorii mult dar asteapta pana cand se elibereaza un loc-in curand lime va fi semiadmin-loc liber

lol de unde esti tu atat de sigur ... se poate intampla orice ... se poate sa nu fie se paote sa fie .. .poate poti fi chiar tu semiadmin ... deci te rog , nu vorbi inainte de a sti :>

kk dar sa stiti ca lol379 are deja id meu de skype
Si oricum multumesc
Cbla
Fondator Pensionat
Fondator Pensionat

Post by Cbla »

Aha, cand o sa vedem ... pana atunci s-a zis clar ca nu se mai accepta moderatori. TC.
PS: Yusuke, din pacate tocmai ai demonstrat ca nu meriti, si daca nu stii de ce, atunci inca motiv de ce nu.
Image
"The day Microsoft makes something that doesn't suck is probably the day they start making vacuum cleaners" -- Ernst Jan Plugge
Locked

Return to “Cereri Admin/VIP | Admin/VIP requests”